Aug 25, 2016

Be yourself !






Aug 24, 2016

Baguskah Produk Seqy Beauty ?



Assalamualaikum dan Selamat Malam Korang ❤


Siapa pernah dengar tentang produk SEQY BEAUTY ? Dengar cerita produk nie bagus. Ye ke idak nie ?


Eyh korang mesti la bagus , sebab aku pengguna tegar produk nie tau.hehehe. Skincare nie kawan aku yang suggestkan untuk guna. Dan memandangkan tak ada produk yang sesuai dengan muka aku yang teruk dengan masalah jerawat aku pun try la. Tapi sebelum aku try mestilah aku google dulu info tentang produk nie, fungsi dia apa, testimoni produk macam mana.


Produk nie 100% dari bahan semulajadi tau. NO CHEMICAL ! So bila dah 100% dari bahan asli, aku agak percaya dengan produk SEQY BEAUTY nie. Dan plus aku tengok perubahan dekat kulit wajah kawan aku lagilah aku percaya produk nie bagus.


Disebabkan produk SEQY BEAUTY dari bahan asli, dia take time sikit la perubahan yang kita akan nampak. Dan Alhamdulillah selepas hampir setahun aku guna banyak sangat perubahan dekat kulit wajah aku. Jerawat segan silu nak naik, parut pun semakin lama semakin pudar, kulit wajah nampak semakin bermaya. Alhamdulillah Syukur.





Ha, kalau korang nak cari info tentang produk korang boleh je search PRODUK SEQY BEAUTY atau kalau korang ada instagram boleh tengok instagram SEQYBEAUTYHQ.


Okey jumpa lagi. Bai !


Aug 23, 2016

Brownies Coklat with Vanilla Icecream !



Assalamualaikum dah selamat malam korang 😍


Siapa yang minat coklat silalah angkat tangan. Kita geng ! 


Okey nie pertama kali aku makan brownies. Aku memang suka coklat tapi jarang makan sebab aku tak berapa suka rasa manis melampau. Eh macam mana tu ? Hahaha. 


Tapi ada je coklat yang tak manis kan ? 😋😋


Berbalik kepada brownies. Aku makan brownies nie dekat SECRET RECIPE. Sedap dia. Meleleh air liuq bak ang.hahaha. Even dia manis melampau tapi aku suka. Brownies tu tak ada la manis sangat tapi yang buat dia manis adalah coklat yang melimpah tu. Lepas tu bila ditambah dengan aiskrim vanila lagi ummpph la rasa dia. Hehehe. 👍