Jul 19, 2016

Mencari blogger untuk EDIT BLOG !



Assalamualaikum dan selamat malam 😍


Rindunnya nak menulis dekat blog ni. Hampir tiga bulan tinggalkan blog. Serious rindu sangattt. Walaupun, blog umie nie bukannya ada apa sangat pun tapi rindu nak tulis blog.sobsobsob.


Ha, disebabkan dah lama tak update blog , lepas tu blog pun dah lama tak bertukar, Umie nak cari blogger yang boleh EDIT blog dengan harga yang BERPATUTAN !


Kalau ada yang nak suggest boleh komen nah. Ataupun ada yang buat khidmat edit blog pun boleh komen. Nanti Umie usha2 service korang yea 😘


Terima kasih, jumpa lagi ! Nah kita belanja satu gambar terbaru.hehe.





No comments: