Mar 4, 2016

Jatuh Cinta Dengan Wedding Dress Anzalna !



Assalamualaikum dan Selamat Petang :)


Bagi aku bila time kahwin nie tak perlulah membazir sangat tak perlulah di sponsor jutaan ringgit. Yang penting ianya perlu DIINGATI :)


Tipulah kalau korang tak fall in love dengan wedding dress Anzalna nie. Tersangatlah cantik. Aku tengok kali pertama terus melting tau.hehe. Kena pula dengan si pemakai dia. Lagilah terserlah kecantikan dress itu.




Menurut Anzalna, gaun pengantinnya dia ni direka oleh Teuku Putra Aziz Cosry (Instagram : @putraaziz_cosry). Manakala materialnya pula handpainted silk with generously dash of swarovski glittered oleh @gerekitualia dan @ijartemir. Dan gaun pengantin Anzalna ni diilhamkan dari Barbie Mariposa, butterfly fairy yang sangat cantik dengan gaun-gaunnya yang diperbuat daripada sayapnya sendiri. Sayap Barbie Mariposa nie apabila diturunkan akan menjadi gaun seperti kelopak bunga.



Ok bai !


No comments: