Oct 26, 2015

MIRACLEMH SERUM IN THE HOUSE !



Assalamualaikum dan Selamat Malam !




Ehem. ehem . Lama benor Umie tak update kan ? Tak tahu nak habaq apa.hee.



Okey nie Umie nak share kat korang satu PRODUK KECANTIKAN yang pasti korang akan jatuh cinta.hihi.


Sapa suka pakai SERUM MUKA ? Kalau ada meh angkat tangan sikit ! Seppp sikit.Yeaayyy kita geng.






THIS IS WHAT YOUR SKIN NEEDS !

Sape ada INSTAGRAM dekat sini ? Ha produk serum nie tengah HANGAT tau dekat INSTAGRAM. Banyak kelebihan yang ada dekat SERUM MIRACLEMH nie tau.Tak percaya cepat follow instagram @umie_shake4u @umie_shake4u ! Banyak info boleh dapat dekat situ.



Tapi kat sini Umie kasi intro dulu nah ! Umie kasi tahu dulu background dia okey, Founder SERUM MIRACLEMH nie ada dua orang , dua-dua orang Terengganu.Cun melecun tau founder MiracleMH serum nie.  


Nie ha founder dia:-

 

Follow Instagram : @massyhaddy

 

 Follow Instagram : @erna_hasmimie




Kasi intro dulu je, nanti Umie update lagi okey. Tunggu tau ! Tapi kalau dah tak sabar nak tahu leh follow INSTAGRAM @umie_shake4u @umie_shake4u






Ok bai !


No comments: