Oct 4, 2014

Para Ibu - Berpantang dengan Vitamin Shaklee



Assalamualaikum dan Hello !


 SAYA MERUPAKAN PENGEDAR SAH PRODUK SHAKLEE. :) 
 SID : 1111663 

SHAKLEE DIJAMIN HALAL DAN BERKESAN !


 JOM SAYA NAK REVIEW PRODUK SHAKLEE SET BERPANTANG SHAKLEE 





SET BERSALIN SHAKLEE ASAS UNTUK IBU BERPANTANG

Kombinasi Set Bersalin Shaklee Asas ini ialah:
👉Vitalea
👉B complex
👉Vitamin C
👉Zink


Set Bersalin Shaklee Asas ini adalah yang paling basic sekali untuk memenuhi keperluan nutrisi ibu berpantang. Pakej Asas ini sesuai untuk :

1. Boleh diambil sejurus selepas bersalin.
2. Ibu bersalin Normal / Pembedahan / Keguguran
3. Ibu yang dah habis berpantang tapi nak jaga kesihatan
4. Ibu yang alami sakit-sakit badan selepas Berpantang


Untuk ibu yang berpantang pula, Set Bersalin Shaklee Asas ini membantu dari segi :

1. Sembuh dari luka berpantang dengan cepat
2. Membentuk dan membina semula darah merah yang banyak tumpah semasa kelahiran
3. Pemulihan luka dalaman rahim
4. Mengelakkan stres untuk menghindar meroyan
5. Memberi tenaga untuk ibu yang menyusu dan perlu bangun malam menjaga bayi.
6. Bayi tidak kuning, lebih sihat dan tenang.


Fungsi produk-produk Set Bersalin Shaklee Asas

1. B complex dengan Asid Folik

💜Ia bertindak sebagai penenang dan mengelakkan stress atau meroyan di kalangan Ibu yang sedang berpantang.

💜Dapat meningkatkan pembentukkan sel darah merah dan sangat penting untuk menukarkan makanan yang kita ambil menjadi tenaga.

💜Memelihara kulit dari dalam dan penting untuk kecantikkan , sesuai dengan namanya B for Beauty..

💜Memberi stamina dan tenaga untuk ibu berjaga malam menjaga bayi.

2. Vitalea / Multivitamin dengan Zat Besi

💜Sangat penting kerana membekalkan 23 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh, tetapi sukar diperolehi sewaktu berpantang kerana kebanyakan makanan perlu dielakkan semasa berpantang.

💜Zat Besi sangat diperlukan oleh tubuh bagi menghasilkan sel darah merah, bagi menggantikan kehilangan darah semasa proses kelahiran- Ibu-ibu yang kekurangan vitamin ini akan kelihatan pucat, letih dan tidak bermaya.

💜Membantu ibu bertenaga dan cerdas semasa dalam tempoh berpantang.

3. Vitamin C

💜Sangat penting bagi penyembuhan luka jahitan serta membaik pulih tisu yang rosak selepas bersalin.  

💜Juga penting untuk meningkatkan sistem pertahanan badan kerana sebiji vitamin C Shaklee bersamaan 7 biji setengah buah oren.

💜Vitamin C juga penting dalam membentuk kolagen dan penting dalam kecantikan kulit.

💜Memelihara kelenjar dari tekanan dan kecederaan, termasuk kelenjar susu.

4. Zink

💜Sangat penting bagi membaik pulih luka jahitan dan luka dalaman.  

💜Makanan yang kaya dengan zink ialah ikan haruan.  Namun adalah agak sukar untuk mendapat dan memasak ikan haruan setiap hari, ditambah pula dengan harganya yang agak mahal.

💜Pengambilan vitamin zink ini adalah tepat untuk ibu berpantang kerana zink dapat membantu mengatasi masalah "kedinginan" selepas bersalin dan pengambilan zink oleh ibu menyusu akan menjamin bayi membesar dengan optimum. 

💜Selain itu rambut ibu tidak mudah gugur dan luka bersalin akan cepat baik.


Testimoni Set Bersalin Shaklee Asas 

Antara feedback dari ibu-ibu yang telah mengambil produk Set Bersalin Shaklee Asas ini ialah

👉Bagi ibu yang bersalin secara pembedahan, lukanya cepat sembuh.
👉Berat badan turun dengan cepat
👉Walaupun tidak cukup tidur, badan tetap cergas dan fikiran tenang
👉Badan bertenaga dan tidak penat




Ha ! Menarik kau memang debom kan? Hehe . Banyak sangat kebaikannya kalau ambil set berpantang shaklee. Banyak fungsinya tu. Tak rugi tau :)





So, apa tunggu lagi ? Hubungi saya sekarang yea mummy-mummy sekalian. Free consultation dari saya :)



PM/WHATAPPS laju-laju 014-3125153
Wechat umie0210 



p/s : 
Pembeli di sekitar Ipoh, Perak saya akan hantar sendiri (COD) tanpa ada sebarang charge tambahan.
Jom cepat !


 SETIAP PEMBELIAN AKAN DIBERI FREE GIFT ! 



 CUSTOMER ALWAYS FIRST ! 



No comments: