Dec 13, 2014

Diversity Best Performance !


Assalamualaikum :)


A  Fan :)




Nov 8, 2014

Holiday Giveaway by Sally Samsaiman (Part 4)


Assalamualaikum dan Selamat Pagi ❤❤


Jom memeriahkan lagi giveaway anjuran Cik Sally kita nie.
Mudah dan Ringkas ! 




Haaa!

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman dah masuk edisi yang keempat..Macam biasa la GA ni dibuat sempena untuk memberi penghargaan utk korang yang still datang blog Sally walaupun tuan blog dia tgh sibuk bercuti...So, siapa nak souvenirs daripada Korea..? Hehehe...Kalau nak, sila la ikuti syarat-syarat dibawah ye...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html



Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4).
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Uncle Random.org untuk pilih 5 orang blogger ye...
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 6th November 2014 - 16th November 2014 (11.59 pm waktu Malaysia)








Ok selesai :) Bai !


Oct 8, 2014

WW #27 - 2 in 1




Assalamualaikum dan Selamat Pagi :)








Untuk lebih lanjut:
💜PM/Whatsapp 014-3125153
💜Wechat umie0210


Oct 5, 2014

Selamat Hari Raya AidilAdha



Assalamualaikum dan Hello :)





Oct 4, 2014

Bunuh Resdung dengan Vitamin Shaklee !



Assalamualaikum dan Hello !



 SAYA MERUPAKAN PENGEDAR SAH PRODUK SHAKLEE. :) 
 SID : 1111663 

SHAKLEE DIJAMIN HALAL DAN BERKESAN !




 JOM SAYA NAK REVIEW PRODUK SHAKLEE SET RESDUNG 



Resdung sememangnya meresahkan ! I hate resdung 👊👊




Apa Itu Resdung? 


Resdung (sinusitis) adalah radang pada lapisan rongga hidung iaitu frontal sinus, sphenoid sinus, ethmoid sinus, septum dan maxillary sinus.


Tanda-tanda Seseorang Itu Menghidap Resdung

✎ Hidung selalu tersumbat
✎ Lendir dari hidung dan tekak
✎ Sakit atau rasa berat pada muka terutama kawasan di antara mata
✎ Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang
✎ Demam atau rasa tak sihat berpanjangan
✎ Gatal hidung, kerap bersin dan sebagainya


Bagaimana Resdung Terjadi?

🍊Mukosa mengeluarkan hingus dalam keadaan biasa (fisiologikal) dan hingus ini mengalir keluar dari sinus melalui lubang kecil yang dinamakan 'ostium' ke dalam rongga hidung. Apabila 'ostium' tersumbat, hingus terkumpul dalam sinus dan keadaan ini mengundang kehadiran kuman yang akhirnya boleh membawa kepada terjadinya resdung.

🍊Resdung boleh disebabkan virus, bakteria atau kulat (fungus). Semakin banyak kes resdung kulat dijumpai, baik pada pesakit biasa atau mereka yang ada kompromi imuniti (ralat sistem pertahanan badan).

🍊Ketika bernafas, setiap orang menghidu masuk ke dalam hidung berjuta spora fungus setiap hari. Bagaimanapun, spora ini tidak dapat membiak dalam hidung atau paru-paru yang segar dan sihat. Ini kerana mukosa hidung dilengkapi dengan sistem pertahanan tertentu untuk melawan fungus atau bakteria. Apabila berlaku ralat dalam sistem imuniti setempat atau umum, spora fungus dapat membiak sehingga menyebabkan resdung kulat.


Petua Mencegah Resdung

👉 Elakkan daripada memelihara binatang berbulu di dalam rumah seperti kucing dan arnab
👉 Elakkan daripada menggunakan cadar atau selimut yang diperbuat daripada bulu binatang
👉 Selalu bersihkan karpet dengan menggunakan vacuum cleaner
👉 Pakai penutup hidung semasa hendak membersihkan rumah
👉 Banyakkan meminum air
👉 Jagalah kebersihan muka
👉 Elakkan memakan makanan yang mengundang pada alahan (contoh: makanan laut)


VITAMIN SHAKLEE UNTUK RESDUNG


Alfalfa Complex

❤ Dapat bertindak mengurangkan keradangan akibat kesakitan resdung
❤ Kaya dengan sumber klorofil

B-Complex

❤ B6 yang terdapat dalam B-Complex, penting untuk pemuliharaan selaput lendir yang sihat dan membantu pengeluaran antibodi badan.
❤ Membantu hati menghasilkan glikogen yang diperlukan oleh kulit untuk menyingkirkan sel-sel mati.
❤ Memelihara sistem saraf dan sebagai anti-stress

Vitamin C Sustained Release

❤ Bertindak sebagai anti-histamin tanpa kita perlu mengambil drug anti-histamine
❤ Menstabilkan pengeluaran histamin dari badan
❤ Meningkatkan fungsi T-Cell dan Macrophagel ( fungsi sistem pertahanan badan, sel darah putih)
❤ Meningkatkan penyembuhan tisu


Baik mencegah sebelum terlambat. Resdung boleh buatkan kita kehilangan HIDUNG ! Anda nak hilang resdung. Mesti la tak kan? So, apa nak ditunggukan lagi. Jom ambil sumplement shaklee nie. InsyaAllah resdung korang pasti dapat diubati. :)







Untuk lebih lanjut:

PM/WHATAPPS laju-laju 014-3125153
Wechat umie0210 




p/s : 
Pembeli di sekitar Ipoh, Perak saya akan hantar sendiri (COD) tanpa ada sebarang charge tambahan.
Jom cepat !


 SETIAP PEMBELIAN AKAN DIBERI FREE GIFT ! 





 CUSTOMER ALWAYS FIRST ! 

Para Ibu - Berpantang dengan Vitamin Shaklee



Assalamualaikum dan Hello !


 SAYA MERUPAKAN PENGEDAR SAH PRODUK SHAKLEE. :) 
 SID : 1111663 

SHAKLEE DIJAMIN HALAL DAN BERKESAN !


 JOM SAYA NAK REVIEW PRODUK SHAKLEE SET BERPANTANG SHAKLEE 





SET BERSALIN SHAKLEE ASAS UNTUK IBU BERPANTANG

Kombinasi Set Bersalin Shaklee Asas ini ialah:
👉Vitalea
👉B complex
👉Vitamin C
👉Zink


Set Bersalin Shaklee Asas ini adalah yang paling basic sekali untuk memenuhi keperluan nutrisi ibu berpantang. Pakej Asas ini sesuai untuk :

1. Boleh diambil sejurus selepas bersalin.
2. Ibu bersalin Normal / Pembedahan / Keguguran
3. Ibu yang dah habis berpantang tapi nak jaga kesihatan
4. Ibu yang alami sakit-sakit badan selepas Berpantang


Untuk ibu yang berpantang pula, Set Bersalin Shaklee Asas ini membantu dari segi :

1. Sembuh dari luka berpantang dengan cepat
2. Membentuk dan membina semula darah merah yang banyak tumpah semasa kelahiran
3. Pemulihan luka dalaman rahim
4. Mengelakkan stres untuk menghindar meroyan
5. Memberi tenaga untuk ibu yang menyusu dan perlu bangun malam menjaga bayi.
6. Bayi tidak kuning, lebih sihat dan tenang.


Fungsi produk-produk Set Bersalin Shaklee Asas

1. B complex dengan Asid Folik

💜Ia bertindak sebagai penenang dan mengelakkan stress atau meroyan di kalangan Ibu yang sedang berpantang.

💜Dapat meningkatkan pembentukkan sel darah merah dan sangat penting untuk menukarkan makanan yang kita ambil menjadi tenaga.

💜Memelihara kulit dari dalam dan penting untuk kecantikkan , sesuai dengan namanya B for Beauty..

💜Memberi stamina dan tenaga untuk ibu berjaga malam menjaga bayi.

2. Vitalea / Multivitamin dengan Zat Besi

💜Sangat penting kerana membekalkan 23 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh, tetapi sukar diperolehi sewaktu berpantang kerana kebanyakan makanan perlu dielakkan semasa berpantang.

💜Zat Besi sangat diperlukan oleh tubuh bagi menghasilkan sel darah merah, bagi menggantikan kehilangan darah semasa proses kelahiran- Ibu-ibu yang kekurangan vitamin ini akan kelihatan pucat, letih dan tidak bermaya.

💜Membantu ibu bertenaga dan cerdas semasa dalam tempoh berpantang.

3. Vitamin C

💜Sangat penting bagi penyembuhan luka jahitan serta membaik pulih tisu yang rosak selepas bersalin.  

💜Juga penting untuk meningkatkan sistem pertahanan badan kerana sebiji vitamin C Shaklee bersamaan 7 biji setengah buah oren.

💜Vitamin C juga penting dalam membentuk kolagen dan penting dalam kecantikan kulit.

💜Memelihara kelenjar dari tekanan dan kecederaan, termasuk kelenjar susu.

4. Zink

💜Sangat penting bagi membaik pulih luka jahitan dan luka dalaman.  

💜Makanan yang kaya dengan zink ialah ikan haruan.  Namun adalah agak sukar untuk mendapat dan memasak ikan haruan setiap hari, ditambah pula dengan harganya yang agak mahal.

💜Pengambilan vitamin zink ini adalah tepat untuk ibu berpantang kerana zink dapat membantu mengatasi masalah "kedinginan" selepas bersalin dan pengambilan zink oleh ibu menyusu akan menjamin bayi membesar dengan optimum. 

💜Selain itu rambut ibu tidak mudah gugur dan luka bersalin akan cepat baik.


Testimoni Set Bersalin Shaklee Asas 

Antara feedback dari ibu-ibu yang telah mengambil produk Set Bersalin Shaklee Asas ini ialah

👉Bagi ibu yang bersalin secara pembedahan, lukanya cepat sembuh.
👉Berat badan turun dengan cepat
👉Walaupun tidak cukup tidur, badan tetap cergas dan fikiran tenang
👉Badan bertenaga dan tidak penat




Ha ! Menarik kau memang debom kan? Hehe . Banyak sangat kebaikannya kalau ambil set berpantang shaklee. Banyak fungsinya tu. Tak rugi tau :)





So, apa tunggu lagi ? Hubungi saya sekarang yea mummy-mummy sekalian. Free consultation dari saya :)



PM/WHATAPPS laju-laju 014-3125153
Wechat umie0210 



p/s : 
Pembeli di sekitar Ipoh, Perak saya akan hantar sendiri (COD) tanpa ada sebarang charge tambahan.
Jom cepat !


 SETIAP PEMBELIAN AKAN DIBERI FREE GIFT ! 



 CUSTOMER ALWAYS FIRST ! 



Oct 2, 2014

Promosi - ENERGY SOY PROTEIN !



Assalamualaikum dan Selamat Malam :)


 SAYA MERUPAKAN PENGEDAR SAH PRODUK SHAKLEE. :) 
SHAKLEE DIJAMIN HALAL DAN BERKESAN !





Yahoo !! Masa yang ditunggu-tunggu.
Promosi kesukaan ramai ! Peluang untuk dapatkan secara borong dan jimat sehingga RM20 ! Wow terbaik 


Memang terbaiklah ! 💜💜


Banyak khasiat yang ada dalam ESP Shaklee nie tau.

👉Nak cantik, nak kurus, nak kulit gebu, nak sihat, milk booster semua ada dalam ESP ! Yeayy 


Jom cepat grab sekarang. Ajak mak, ayah, kakak, abang, adik, kawan-kawan. Pakat kongsi sama-sama. Berbaloi sangat !











For more details:
 👉 Whatsapp 014-3125153
 👉 Wechat umie0210



p/s : 
Pembeli di sekitar Ipoh, Perak saya akan hantar sendiri (COD) tanpa ada sebarang charge tambahan.
Jom cepat !


 SETIAP PEMBELIAN AKAN DIBERI FREE GIFT ! 


Sep 20, 2014

Safi Shayla-Terbaik ! Syampoo untuk wanita bertudung



Assalamualaikum dan Selamat Petang :)


Bila bercakap tentang wanita bertudung mesti rata-rata mengalami masalah kegatalan kulit kepala, rambut menjadi kering dan berbau serta mengalami masalah kelemumur yang amat teruk. Dan saya merupakan salah seorang yang mengalami masalah-masalah tersebut. Tapi sekarang saya dah tak perlu risau sebab sudah ada jalan penyelesainnya. :)


Memperkenalkan syampoo keluaran Safi iaitu Syampoo Safi Shayla - Syampoo untuk wanita bertudung.



Kita sebagai wanita bertudung haruslah menjaga penampilan kita dan penjagaan rambut amatlah penting. Sebabnya rambut adalah mahkota setiap wanita dan ianya melengkapkan sisi pesona keayuan kita yang bertudung. Betul kan? Hehe


Bila pertama kali saya guna syampoo nie memang dah jatuh cinta. Kegatalan kulit kepala hilang dan masalah kelemumur pun semakin berkurang. Baunya yang wangi dan lembut. Suka ya amat tau korang ! Alhamdulillah. Dan yang paling penting family tegur rambut nampak lembut dan berkilat. Wah terkejut sangat dan terus nangis teresak-esak. Haha.


Safi Shayla terdiri daripada rangkaian produk penjagaan rambut dengan 3 Variasi produk hebat iaitu 4 variasi syampu, penyegar kulit kepala dan perapi rambut sesuai untuk semua jenis rambut.

1. SAFI SHAYLA – LICIN TERURUS dengan Multivitamin.
2. SAFI SHAYLA – SEGAR BERMAYA diperkuat dengan Nano Lipid Enhancer.
3. SAFI SHAYLA – ANTI KELEMUMUR dengan ZPT
4. SAFI SHAYLA – KAWALAN RAMBUT GUGUR dengan Protein.
5. PERAPI RAMBUT – SAFI SHAYLA dengan 2x ganda manfaat Habbatus Sauda serta Multivitamin untuk setiap jenis rambut dan haruman kekal sehingga 48 jam berdasarkan ujian makmal.
6. PENYEGAR KULIT KEPALA  ( Melengkapkan pupur rambut khusus untuk wanita bertudung) – SAFI SHAYLA diperkaya dengan 5x ganda manfaat Habbatus Sauda dan Mentol yang bertindak memberikan kesegaran kepada kulit kepala agar nutrisi rambut mendapat manfaat tersedia dan memberikan keyakinan serta rasa nyaman dingin dengan haruman yang kekal sehingga 48 jam berdasarkan ujian makmal walaupun seharian bertudung melewati agenda harian yang padat atau cuaca yang terik atau lembap.

Dan harga produk Safi Shayla pun berbaloi, 
Syampu Safi Shayla di jual pada harga RM7.70 (160 ml ) dan RM12.70 (320 ml ), PENYEGAR KULIT KEPALA SAFI SHAYLA RM7.70 ( 160 ml ), Kenali Perapi SAFI SHAYLA : RM 7.70 ( 180ml )






Berbaloi-baloi.hehe. 💜💜

So, anda bila lagi? Tak rugi mecuba sebab korang pasti jatuh cinta macam saya juga :)




Ok bai !


Sep 18, 2014

Borak tentang produk-Mealshake ? Elok ke idak ?



Assalamualaikum dan Selamat Malam :)




Borak tentang produk - Mealshake Shaklee



Meal Shake Untuk Semua :)

🍭🍭Shaklee Meal Shakes merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah-glycemic. 
🍭🍭Rasanya juga enak serta boleh dibancuh dengan mana-mana hidangan atau snek lain.
🍭🍭 Ia mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan dan jika dihidang seperti yang disarankan ia kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat. Pilihan protein soya terbaik anda.
🍭🍭Sediakan vitamin dan mineral penting-nutrien asas yang anak-anak yang sedang membesar dan remaja-remaja perlu untuk terus kuat dan sihat.
🍭🍭Sumber terbaik serat pemakanan dan protein
🍭🍭Sumber pekat kalsium index glisemik rendah


Siapa yang perlukan Mealshakes Shaklee?

🍭Sesuai untuk semua kanak-kanak terutamanya yang kurang selera makan atau yang sembelit ataupun boleh juga di minum oleh kanak-kanak obesiti
🍭Selain itu, ia juga sesuai untuk sesiapa sahaja ( Ibu mengandung, ibu menyusu, pesakit yang dalam proses pemullihan selepas operation, mereka yang inginkan kulit cantik, ingin kekal sihat). 
🍭Dicipta juga untuk anda yang tidak gemar supplemen dalam bentuk tablet kerana Mealshake ni datang dalam bentuk serbuk, dibancuh jadi minuman yang sangat lazat. 
🍭MealShake ini juga bagus untuk mereka yang ingin menambah atau memantau berat badan.


6 fakta menarik tentang Meal Shakes:

👉Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z, Mineral dan ‘Trace Mineral’. Kekurangan ‘trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak.

🍅Sesuai untuk mereka yang ‘susah’ menelan pil dan juga mereka yang ingin menjaga berat badan.
🍅Membekalkan Nutrien Kepada Sel-sel.
🍅Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut,organ-organ, darah, sel-sel imunisasi dan sebagainya.
🍅Badan lebih sihat. Malah Protien juga penting untuk penghasilan susu badan. Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

👉Untuk Pembesaran
Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar. Sesuai untuk tumbesaran anak-anak dan juga sesuai untuk ibu-ibu yang sedang mengandung.

👉Anti-oksida
Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan. Sesuai untuk mereka yang ingin kelihatan lebih muda dan mementingkan kecantikan.

👉Pemulihan Kulit
Mengandungi lengkap vitamin B-Kompleks, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus meningkatkan warna kulit. Sesuai untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik dan halus mulus.

👉Detox
Kaya dengan serat yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut. Sesuai untuk kanak-kana serta orang dewasa yang sering mengalami masalah sembelit.

👉Rasa yang lazat digemari tua dan muda.Minuman lazat dengan fruktosa semulajadi,nutrien yang diperlukan oleh badan, tidak mengandungi pewarna tiruan dan gula tiruan. Pelbagai resepi utk menikmati MealShakes.


Antara kelebihan Mealshakes adalah:

🌸meningkatkan tahap imuniti anak khususnya bagi yang kerap demam, batuk dan selsema
🌸membuka dan meningkatkan selera makan khususnya bagi anak-anak yang  picky eater
membantu mengatasi sembelit bagi anak-anak
🌸membantu mengatasi masalah asthma
🌸membekalkan zat dan nutrien lengkap yang diperlukan anak-anak bagi tumbesaran yang lebih sihat dan sempurna
🌸Meal Shakes juga sesuai utk seisi keluarga.



Memang banyak kebaikan Mealshake. Terutama sekali untuk anak-anak. Dan mereka pasti menggemarinya! 💜💜




Untuk sebarang pertanyaan @ tempahan:
PM/Whatsapp 014-3125153
Wechat umie0210


"SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR : 1111663 "







Ok bai !


Sep 17, 2014

ANNABELLE REVIEW - Scary or not ?



Assalamualaikum dan Selamat Malam :)


REPOST FROM NUFFNANG




Synopsis
She terrified you in “The Conjuring,” but this is where it all began for Annabelle. Capable of unspeakable evil, the actual doll exists locked up in an occult museum in Connecticut—visited only by a priest who blesses her twice a month.

John Form has found the perfect gift for his expectant wife, Mia—a beautiful, rare vintage doll in a pure white wedding dress.  But Mia’s delight with Annabelle doesn’t last long.

On one horrific night, their home is invaded by members of a satanic cult, who violently attack the couple.  Spilled blood and terror are not all they leave behind.  The cultists have conjured an entity so malevolent that nothing they did will compare to the sinister conduit to the damned that is now…Annabelle.


 “Annabelle” reunites the filmmakers behind 2013’s hugely successful supernatural thriller “The Conjuring.”  James Wan, director of the global hit, is producing “Annabelle” with Peter Safran. John R. Leonetti, who served as cinematographer on “The Conjuring,” is directing.

Gary Dauberman wrote the script.  Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter and Hans Ritter are the executive producers.  Also joining Leonetti behind the scenes are director of photography James Kniest, production designer Bob Ziembicki, editor Tom Elkins, and costume designer Janet Ingram.  Joseph Bishara composed the score.


Trailer : 

Ada berani ? In cinema October 2, 2014.
Oh ! That day is my birthday ! Hewhew  ✌💙

Nota kaki: btw, Nuffnang ada buat contest. Pemenang akan dapat VIPPASS movie Annabelle. So kepada semua blogger cepat join sebelum terlambat. GOOD LUCK ! 


Ok bai !   

Shaklee memang terbaik !



Assalamualaikum dan selamat tengahmalam hehe 💙💙



Walaupun ramai yang duk kata buruk tentang produk Shaklee lani, tapi saya tetap nak review pasal produk Shaklee. Saya tak kisah, yang penting produk Shaklee memang terbaik !


Dan dan dan produk shaklee adalah MAKANAN TAMBAHAN dan bukannya racun :)


Nie antara produk-produk Shaklee. Tolong baca dengan jiwa yang tenang yea.hewhew.



Sedikit review:-

➀ ESP + Vita-E Complex:
✤Kandungan protein membantu pertumbuhan sel kulit baru ✤kulit cantik dan cerah ✤Anti penuaan ✤Mengurangkan parut jerawat dan luka

➁ ESP + OmegaGuard:
✤kurangkan risiko keguguran @ bayi pra-matang ✤ DHA & Omega-3 penting untuk perkembangan otak bayi.

➂ ESP + Lecithin:
✤mengembalikan bentuk badan selepas bersalin/kurus ✤memberi rasa kenyang berpanjangan membakar lemak dalam tubuh & pembuluh darah

➃ ESP + Alfalfa Complex:
✤payudara anjal ✤merangsang penghasilan susu (milk booster) ✤memberi tenaga kepada si ibu

➄ ESP + GLA Complex:
✤ikhtiar untuk hamil ✤menstabilkan hormon ✤mewujudkan kitaran haid yang teratur untuk memudahkan perancangan untuk hamil

➅ ESP + OsteMatrix:
✤sakit kepala ✤kurangkan jaundis untuk bayi yang menyusu ibu ✤mengurangkan sembelit & sakit belakang

➆ ESP + Meal Shake:
✤memberi rasa kenyang ✤kandungan protein & vitamin lengkap untuk tubuh

➇ ESP + Zinc Complex:
✤sembuhkan luka bersalin @ pembedahan ✤menghilangkan kesan stretch marks ✤menganjalkan perut dan tubuh menggeleber selepas kehamilan

Ambil ESP sahaja pun hasil dah cukup baik, apatah lagi bila ditambah dengan supplemen lain..

So apa tunggu lagi , PM/Whatsapp saya laju-laju ❤❤

 ===================

🐝Shaklee ID : 1111663
🐝Telefon : 014-312 5153 @ Wechat umie0210

🐝Umie Farhana






Ok bai ! Sayonara ❤❤


Sep 16, 2014

Berhabuk teruk !



Assalamualaikum dah selamat tengahari :)



Lamanye tak update blog. Dah ketinggalan zaman betul.
Dah macam-macam cerita ada nak diceritakan tapi belog tetap berhabuk. Oii dah kenapa.


Salah satu penyebab UTAMANYA adalah MALAS ! Bila penyakit M mula datang menyerang apa pun tak boleh nak buat. Seriously macam nak campak je bantal kat muka. Eyh apa kena mengena ntah.hewhew.


Dan sebab kedua adalah masa amat mencemburui saya. Tak ada masa langsung. Kerja kat tempat kerja banyak ya amat. Tak cukup masa langsung nak korek idea. Balik kerja tido. Tak sempat nak buat apa pun. Ok sadis sangat ! Sobsobsob.



#  Walaupun bersedih kita kena senyum. Wat lek wat peace ✌








Ok bai !

Jun 22, 2014

Vitamin E Shaklee terbaik !



Assalamualaikum dan Selamat Petang :)



 SAYA MERUPAKAN PENGEDAR SAH PRODUK SHAKLEE. :) 
 SID : 1111663 

SHAKLEE DIJAMIN HALAL DAN BERKESAN !


 JOM SAYA NAK REVIEW PRODUK SHAKLEE VITAMIN E 





Jom saya terangkan dengan lebih lanjut:



Kebaikan dan kelebihan Vitamin E Shaklee :

 Melindungi jantung - 800IU bersamaan dengan 2 biji vitamin E melindungi sel darah merah untuk elakkan pengasidan lipid, meningkatkan kolesterol HDL, mengurangkan tekanan darah, menghalang platelet darah melekat kedinding arteri, menghalang anemia hemolitik, penyakit jantung dan lain-lain.

 Mempertingkatkan kemampuan reproduktif - Lelaki yang mengambil vitamin setiap hari mampu meningkatkan kiraan sperma mereka.


 Anti-penuaan - Melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut kesan jerawat, akne dan bintik penuaan. Memulihkan tekstur kulit, ton muka, dada dan otot paha.


 Anti-oksida yang kuat - berkesan melawan kanser, mengukuhkan sistem imun, menghalang atau melambatkan pertumbuhan tumor, memperbaiki masalah oksidasi - katarak dan masalah penglihatan.


 Meningkatkan tenaga seksual dengan membekalkan oksigen yang lebih, memperbaiki kitaran darah, merawat bahu kejang, pening, buasir, urat varikos, sakit sendi.

 Memperbaiki parut - bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada luka untuk mengurangkan kesan parut.




Banyakkan manfaatnya betul tak ? So apa tunggu lagi. Jom grab laju-laju sebelum terlambat !



Sebarang pertanyaan atau baru ingin mencuba atau mahu repeat order ?

Ingin dapat harga istimewa/promosi ?

PM/WHATAPPS laju-laju 014-3125153
Wechat umie0210 
Email : foreverhijab08@gmail.com



p/s : 
Pembeli di sekitar Ipoh, Perak saya akan hantar sendiri (COD) tanpa ada sebarang charge tambahan.
Jom cepat !


 SETIAP PEMBELIAN AKAN DIBERI FREE GIFT ! 



 CUSTOMER ALWAYS FIRST ! 



===================================================================

p/s: Pelbagai produk SHAKLEE DISINI ! 



Ok bai !