Nov 27, 2013

Kekal Cantik Dengan Shiseido Black Mask !



Assalamualaikum dan Selamat Malam :)




Ehem ehem adakah anda mempunyai masalah wajah yang berminyak , wajah kusam dan pori-pori terbuka ? Dan adakah bintik-bintik hitam dan putih jelas kelihatan ?


Senang sahaja jalan penyelesaiannya !

Gunalah SHISEIDO BLACK MASK :) * chewahh ayat nak menang .. hahahaha
MUDAH DAN CEPAT !!




Jom beli dengan saya murah sahaja uollsss ..
DAN PERINGATAN !! Saya tak jual secara borong yea oullss ..

1-9 pieces             RM1.50 per pieces
10 pieces keatas   RM1.30 per pieces

* Tidak termasuk postage 


Sebarang pertanyaan boleh WHATAPPS ke NO 014-3125153





Cara Penggunaannya :






1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa menggunakan pencuci/cleanser sedia ada.

2) Jika rajin, boleh stim atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit.


3) Sapukan masker pada wajah, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yang banyak bintik2 hitam/putih. (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir, anak rambut dan kawasan mata). Bagi kulit kering atau yang biasa menggunakan toner, sapu toner dulu sebelum sapu masker.


4) Boleh sapu gunakan jari, lebih mudah dan rata.


5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras.


6) Tanggalkan masker perlahan2 dari bawah ke arah atas wajah anda. Lihat berapa banyak bintik2 hitam/putih serta reroma halus yang tertanggal/melekat pada masker!


7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.Gunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu untuk hasil yang lebih baik. Jika hanya digunakan untuk kawasan hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup untuk elakkan ia kering.


8). Hasil dapat dilihat walau hanya dalam sekali pemakaian.



CREDIT TO : http://jelitawan-sfbeauty.blogspot.com/2013/06/shiseido-black-mask-buang-bintik-hitam.html#ixzz2loun6Mce






Ok bai !

Giveaway Peserta Bertuah !



Assalamualaikum dan Selamat Tengahari :)



GIVEAWAY LAGI !!!! 




KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:


Pemenang akan menerima sehelai blouse gojes menawan ni. Mungkinkah anda pemenang bertuah tersebut. 

Jengjengjeng… Jom! Sama-sama kita raikan GA simple ni.


TAMAT: 31 DISEMBER 2013



Ok bai ! :)


Kain Pasang INDONESIA Yang GOJESS !



Assalamualaikum dan Selamat Pagi :)




Eheemm hari nie nak REVIEW satu BLOG yang jual kain pasang cantik-cantik !
Saya pun terpikat tau uollss, memang nampak kepelbagaian kain pasang yang owner blog nie jual ..


AWESOME !! GOJESS !! BEAUTIFUL !! hahaha
tak tahu nak describe macam mana , itu yang termampu je uollsss .. heeee..



Jom usha sikit-sikit kain yang dorang jual , antaranya
















Amacam cantik tak ?? Memang CANTIK SANGAT kan ???


Ha dan lagiii ada berita baik uollss , sekarang owner blog nie ada buat GIVEAWAY tau !


Klik link nie FACEBOOK KAIN GOJESS ..
** Jom join giveaway owner facebook nie , caranya amat mudah sahaja .. Giveaway sampai 10 Dec 2013 sahaja .. Sebelum terlambat dan sebelum uollss menyesal baik join cepat !! hahaha
Sebabnya hadiah dia semestinya KAIN PASANG 




CREDIT TO : http://beautifuljasu.blogspot.com/



Ok bai !


Nov 20, 2013

WW #24 - STRESSED BOLEH JADI GILA !




Assalamualaikum dan Selamat Tengahari :)
















Ok bai !

Nov 4, 2013

Gempak Giveaway Red Delima Part 2



Assalamualaikum dan Selamat Pagi :)


Hello peeps !  
Sekarang nie mood saya nak join GIVEAWAY sahaja .. Nak try nasib sebelum masuk tahun baru ..
Mana lerrr tau terbertuah kali nie .. hahaha ..


Tengok Banner pun dah tahu kan GIVEAWAY nie memang GEMPAK !! hikhik
Jom join cepatttt  !!!!



SENARAI HADIAH

 Pakej percutian 3 hari dua malam ke Pulau Satang, Kuching Sarawak untuk 6 paks Sila rujuk          https://www.facebook.com/pages/Satang-Island/148250631916611 untuk keterangan lanjut              mengenai Pulau Satang..April hingga September sahaja ( HADIAH UTAMA )
 Telekung x 5
 Beg x 5
 Selendang x 5
 T-Shirt x 5





KLIK BANNER UNTUK TURUT SERTA :)



TARIKH TUTUP PENYERTAAN :

15-11-2013

Ok bai !

Nov 1, 2013

Ternyata Berkesan - Nak cantik jom guna Produk Kecantikan Collagen Plus Vit E



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera  :)




Helloo peeps .. hari nie saya nak buat PROMOSI lagi .. teheee ..
Ada siapa-siapa tengah gunakan PRODUK KECANTIKAN COLLAGEN nie tak ?

Mari sini usha-usha saya ada buat JUALAN MURAH nie ! heee



Item(s): Collagen Plus Vit E nod.gif rclxms.gif 


Package includes:
♥ Krim Siang
♥ Krim Malam
♥ Sabun

Price: ♥ RM24 (Price Not Include Postage)

Dealing method: ♥ Maybank2u/Deposit Transfer Maybank

Location of seller: ♥ Ipoh, Perak

Contact method/details:
Whatapps : No 014-3125153
♥ Email : foreverhijab08@gmail.com

Age of item: ♥ New

Item(s) conditions: ♥ All item in a good condition thumbup.gif




Ok bai ! Jumpa Lagi :)