Sep 27, 2013

WEDDING - ADAM dan FIZA



Assalamualaikum dan Selamat Pagi 



Lama betul tak update blog nie dah berlapuk rasanya tunggu masa tikus nak buat tempat tido dia jeee .. hahaha gilerrr kau tikus nak masuk sini ... euuwwww o_o


Tak nak panjang-panjang kan cerita , baca tajuk pun dah tahu kan ? hahaha
Mereka berdua telah selamat di IJABKABULKAN pada 26 September 2013 iaitu semalam ..
Yea yea yea tahu ini memang cerita semalam punya hal tapi ada saya kisah ? hihihi 



SELAMAT PENGANTIN BARU KEPADA ADAM DAN FIZA
SEMOGA KEKAL SEHINGGA AKHIR HAYAT 

* DOAKAN YANG TERBAIK UNTUK MEREKA BERDUA YEA SEMUA :)



Saya tabik spring dengan ADAM dan juga family ADAM yang boleh dan ikhlas terima FIZA walaupun status FIZA seorang janda .. Susah tahu nak cari lelaki yang macam nie .. Doakan yang terbaik untuk mereka .. 










Ok bai !