Mar 17, 2013

Our happy day ♥♥



Assalamualaikum dan Selamat Malam 
Sayang-Sayang Semua ^-^




Pernah try tak tangkap gambar dalam box yang ada gambar orang JEPUN tu ..
Ala dalam box comel comel tu .. heee :)
Okey semalam first time saya mencuba .. Wooowww best sesangat uuollss ..  ♥♥ ♥♥ ♥♥








Walaupun mahal tapi sangat PUAS HATI .. :)  ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥




Sape pernah CUBA ? 


Mar 3, 2013

After a month !



Assalamualaikum dan Selamat Pagi
Sayang-Sayang Semua ^_^




Ouhh sudah sebulan mendiamkan diri dengan dunia blog nie. Rindu sangat-sangat. SEBULAN okey saya tak hupdate blog kesayangan nie. SEBULAN itu bukannya kejap tapi lama ya amattttt. >.<


Masa terlalu mencemburui saya sampaikan saya tak ada masa langsung nak update ape-ape pun. Kerja berlambak-lambak dengan aktiviti sukan yang saya join lagi. Memang tak la saya nak update..heee
Lepas balik kerja buat segala yang penting lepas tu terus lompat atas katil yang agak empuk tu untuk merehatkan diri. Bangun pagi pergi kerja buat kerja balik kerja pergi part time pula lepas tu tidoooo time. Nikmat tido yang paling bestttt !! huhu :)


Yea yea yea that is my routine. Takde lifeee langsung kan ? Yela kalau saya tak buat macam ni sape la nak bagi saya duit. nak bayar kereta la untuk duit belanja harian la nak shoppingggg lagi. Shopping ?? Ouhh tidak la .. Routine yang dulunya wajib tapi sekarang terpaksa jadi tak wajib.. hmmm shoppinggggg ouhh rindunya ..hahaha.. 
                                                                      *pembaziran pembaziran yea dakkk ??


Hmm mungkin ini adalah kali terakhir saya update blog nak delete lah ! Dah bosan >.<
Tapiii...........................................











Tipu ja ..hahahahah .. Ok bai ..




Jumpa Lagi !