Jan 28, 2013

Blog Sudah Berhabuk !



Assalamualaikum dan Selamat Petang
Sayang-Sayang Semua ^_^




Ouuhhh damn ! Sedihnya bila duk fikir membiarkan blog kesayangan berhabuk macam itu sahaja .. Lama giler saya tak hupdate blog ni .. Ada la dekat dua minggu, lama kan ?.. >.<


Nak kata masa takde memang ada je tapiiii uhukz uhukz dah tahu nak hupdate dekat mane .. Sedih sangat sangat .. nak update dekat tempat kerja memang tak boleh la sebabnya komputer yang saya duk gunakan selalu tu internet tak ada ! ouuhh damn teruk betul lah .. rasa nak cekik cekik je technician dekat tempat saya kerja tu, kedekut betul !.. eeeuuuuwww gerammm I okey ...  baik ganas kan saya ? =.=


Nak update dekat rumah ? hmmm ni lagi la sedih ..:'(
mane nak datang laptopnya uhuk uhuk .. laptop kesayangan saya dah HILANG ! hampir sebulan dah hilang .. kisahnya sangat menyayat hati uuoollss .. >.< sedih taknak ingat dah sakit hati dohhh .. jangan nak senyum senyum sini dengan saya la ... cepuk kang ! hihihiii .... seeeee saya memang baik ganas tau ... lalala


So, sekarang ni saya hanya akan update sekali sekala je kalau rajin saya pinjam la komputer sape sape yang baik hati tu .. Sian blog kesayangan saya nie ditinggalkan berhabuk kan ?



Tapiiii kan ... hmmm kalau saya tak update jangan la uuuoollss tak jenguk blog saya nie .. kalau tak saya lagi sedih nanti .. sampai hati ke tengok saya sedih ? =.= muka minta simpati .. pleeeaasseee don't leave me ok ! hahahaha .. gila ke ape ntah saya nie .. meroyan dah agaknya rindu kan blog nie .. oouuhh tidakkkk ...


sekian !







okey bai !




eyh eyh tunggu sat ...






btw cerita SETIA HUJUNG NYAWA nie best .. sape tengok sila angkat tangan !





Jan 14, 2013

Silent

 
 
Assalamualaikum dan Selamat Malam
Sayang-sayang semua ^_^
 
 
 
Saya nak bagitahu uuolls nie .. Actually saya nie pendiam orangnya tau .. Cukup pendiammm tau hmm itupun kalau uuolss percaya la .. =.=
 
 
Hahaha, tak ada lah .. Saya nie sebenarnya pantang kalau dapat bercakap memang PAYAH nak berhenti tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ha ada tapi okey uuollss ... PAYAH nak berhenti bila dengan orang yang saya rasa boleh masuk satu kepala dengan saya .. Kepala saya dengan kepala orang tu dicantumkan tau ..  Kalau uuolls percaya memang sempoi sangat korang nie ..hikhikhik :P
 
 
 
Tapi macam tak ada kena mengena dengan tajuk entry saya nie kan ? memang tak ada la .. Itu intro aje , saje nak bagi uuolls BERAPI sekejap .. huhuhu .. jangan marah okey laling laling semua :)
 
 
 
Setuju tak bila saya cakap bukan semua benda kita boleh cerita dengan orang lain ? Even orang tu adalah KELUARGA kita, BFF kita ataupun sesiapa sahaja ?  Betul kan ?
Ada benda yang tak patut kita cerita kan pada orang lain untuk kebaikan DIRI SENDIRI .. tapi bila  agak-agak rasa dah tertekan sangat cari seseorang yang betul betul boleh buat kita rasa safety bila kita ceritakan masalah kita pada dia ..
 
 
Jangan pula bila kita cerita kat dia habis heboh satu kampung dia duk canangkan pada orang lain .. itu kes bahaya tu .. heeeuwww naya naya awok awok tu .. =.=
 
 
Dan, sekarang saya amat tertekan dengan satu masalah besar nie .. masalah yang amat rumit dan membuatkan saya tak boleh tido malam .. kalau saya nak tido mesti masalah ini tiba tiba dengan sesuka hati tok nek dia muncul ..uhukzz.. habis terganggu tido saya tau uuolls ..
                                                                       *sila simpati dengan saya pleassseee :(
 
 
 
hanya mampu cerita yang ini sahaja ... okey bai !
 
 
 
 
 


Jan 2, 2013

AZAM 2013 ~ Jom gemokkan badan !



Assalamualaikum dan Selamat tengahari 
Sayang-Sayang Semua ^.^




Dah masuk tahun 2013 kan kita .. pejam celik pejam celik berakhir dah tahun 2012 .. (aku dah tua kome oiii) >.<  tapi badan still tak besar-besar .. hehehe ..


Gila kan ? Semua orang nak kurus slim bagai tapi saya nak gemokkan badan ? Ha kau hado ke azam macam nie .. hehehe .. mesti tak percaya kan, ishh ishh tolong la percaya memang saya nak gemokkan badan ! Ouhhh >.<


Nak tahu sebab ape ? sebab badan saya kurus kering macam bini popeye tu hihi tapi tak sekurus tula , ada isi sikit .. isi pun ciput ciput jer kalau angin kuat konpem melayang .. hahaha .. 
                              *nampak beno nipunye Cik Umie oiiiii ..


Berat saya sekarang nie 37kg sahaja dengan ketinggian 149cm .. Kurus kan ? Ha tahu takpe .. Ape ? Okey saya tahu saya pendek tapiiiiii saya kiut miut lagi menawan .. hahahaha ... sila muntah sekarang dalam longkang sebelah tu ..uhuuu :P


Tak ideal okey .. BMI pun tak cukup ! conpem tak cukup dan umur saya pulak dah cecah _______ *sila isi tempat kosong .. (hint lahir tahun 1988) sila kira sendiri cik akak cik abang yeaaaa ..



So, azam saya tahun 2013 nak naikkan sikit berat badan, paling koman pun sampai 40kg .. Boleh ? Mesti la boleh Cik Umie yang kiut miut lagi menawan oiiii .. Usaha tangga kejayaan :) 
Ciweee nyeee awak .. hahahaha... 





Okey bai,