Dec 24, 2013

Superb Comel ! Mana satu pilihan anda



Assalamualaikum dan Selamat Tengahari :)




Eheemm eheemm , siapa yang suka budak-budak ? Sila angkat tangan , kita geng !
Ok kalau dok tengok budak-budak yang superrr, terus rasa nak cubit-cubit bagi nangis .. Itu memang HOBI saya suka tengok budak nangis .. heee .. Bila budak-budak nie menangis lagi bertambah comellll ... aummm ..


Tapi, bebudak kat bawah nie tak boleh la saya nak buli , sebab boleh tengok dalam internet jerr .. heee




FISKA MEDINA a.k.a anak IRENE NADIA MARECELLO 



SAIF AMAAN DANIYAL a.k.a anak DENA KAMARUL BAHRIN



OPI a.k.a anak ATITA HARIS



JUNA a.k.a anak FYNN JAMAL 

# kalau tak silap saya la kan OPI dengan JUNA nie sepupu



ARRIAN a.k.a anak TOMOK 





Okey, nie la antara bebudak yang saya suka duk usha sekarang nie.. Omeeeyyy sangat kan ??
Korang pilih yang mane ? heee .. Kalau nak tengok lebih lagi or nak tahu perkembangan cerita si comel comel belaka nie just terjah page-page parent si comel nie .. Confirm banyak lagi gambar-gambar comel mereka .. Sangat awesome okeyy :)



p/s: Klik nama parent si comel untuk direct ke page dorang untuk tengok lagi gambar si comel :)

Ok bai !



2 comments:

Siti(zoey) said...

semua comel tp terpaling suka tgk anak kak amoi heaxa, fathina sofea.try tgk..mmg comel gila2.

u.m.i.e said...

yeke zoey .. wah nie yang mula nak usha usha nie .. hehe .. :)