Aug 17, 2013

PRAY FOR EGYPT !



Assalamualiakum dan Selamat Pagi Semua :)



Mesti semua dah tahu kan apa yang berlaku dekat EGYPT sekarang ni ?nKenapa perlu berlaku peperangan dekat negara ISLAM yea ? Sungguh sedih tengok ape yang berlaku dekat umat seISLAM dengan kita .. Mereka semua berjuang untuk mempertahankan negara mereka ..
Yang tidak bersalah pun terKORBAN ! MasyaALLAH sungguh terkilan dengan apa yang berlaku .. Dari yang besar sehingga yang kecil terkorban .. Mati mereka mati syahid , INSYA ALLAH !


Apa yang kita perlu lakukan sebagai rakyat MALAYSIA tak kira bangsa mohon mendoakan kesejahteraan mereka yang berada di EGYPT .. Mohon ALLAH SWT memberikan kekuatan kepada mereka dan juga memberi pertolongan kepada mereka semua ..



PRAY FOR THEM !






Ok bai !


5 comments:

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jom ke blog saya pula.

Selamat Hari Raya.

Nasuha said...

Jom join Segmen: Doodle Aku & Gitar dan dpt doodle yang comel. http://nasuhanass.blogspot.com/2013/08/segmen-doodle-aku-gitar.html :D

NurainSuperr said...

always pray for them <3

Khairunnisa' said...

May Allah protect us from any harms.

Nisa'

Wan Khairunnisa said...

salam... yup, let's pray for them dear.. :) jmput singgah blog saya http://niisalicious.blogspot.com/