Jan 28, 2013

Blog Sudah Berhabuk !



Assalamualaikum dan Selamat Petang
Sayang-Sayang Semua ^_^




Ouuhhh damn ! Sedihnya bila duk fikir membiarkan blog kesayangan berhabuk macam itu sahaja .. Lama giler saya tak hupdate blog ni .. Ada la dekat dua minggu, lama kan ?.. >.<


Nak kata masa takde memang ada je tapiiii uhukz uhukz dah tahu nak hupdate dekat mane .. Sedih sangat sangat .. nak update dekat tempat kerja memang tak boleh la sebabnya komputer yang saya duk gunakan selalu tu internet tak ada ! ouuhh damn teruk betul lah .. rasa nak cekik cekik je technician dekat tempat saya kerja tu, kedekut betul !.. eeeuuuuwww gerammm I okey ...  baik ganas kan saya ? =.=


Nak update dekat rumah ? hmmm ni lagi la sedih ..:'(
mane nak datang laptopnya uhuk uhuk .. laptop kesayangan saya dah HILANG ! hampir sebulan dah hilang .. kisahnya sangat menyayat hati uuoollss .. >.< sedih taknak ingat dah sakit hati dohhh .. jangan nak senyum senyum sini dengan saya la ... cepuk kang ! hihihiii .... seeeee saya memang baik ganas tau ... lalala


So, sekarang ni saya hanya akan update sekali sekala je kalau rajin saya pinjam la komputer sape sape yang baik hati tu .. Sian blog kesayangan saya nie ditinggalkan berhabuk kan ?



Tapiiii kan ... hmmm kalau saya tak update jangan la uuuoollss tak jenguk blog saya nie .. kalau tak saya lagi sedih nanti .. sampai hati ke tengok saya sedih ? =.= muka minta simpati .. pleeeaasseee don't leave me ok ! hahahaha .. gila ke ape ntah saya nie .. meroyan dah agaknya rindu kan blog nie .. oouuhh tidakkkk ...


sekian !







okey bai !




eyh eyh tunggu sat ...






btw cerita SETIA HUJUNG NYAWA nie best .. sape tengok sila angkat tangan !





1 comment:

fasha said...

update la kerap lepas ni..hehe..
anyway selamat brkenalan =D