Nov 30, 2012

First Giveaway by Gulai Tempoyak Ikan Patin



Assalamualaikum dan Selamat Pagi
Sayang-Sayang Semua ^_^





Hoooiii semuaa Meuzangelo a.k.a abg kepada Cik Nisa Kay kita tu nak buat GIVEAWAY !
Jom Joinnn cepatt ..  



TEMPEK BANNER NIE !



Syarat-syarat dia :-

1. terbuka kepada semua followers blog Gulai Tempoyak Ikan Patin.

2. perlu ada blog sendiri. senang cerita korang haruslah seorang blogger.

3. tak perlu nak tag orang, cuma promote giveaway ni kat blog korang.

4. pemenang akan dipilih secaran rawak menggunakan random.org.

5. tarikh tutup penyertaan pada 30 November 2012 (12 am).


|

|

|

|

|

V




lebih info terjah belog Meuzangelo :







Dan dan senarai sponsor seperti di bawah :




















Jumpa Lagi !












Nov 29, 2012

Jejak Kaki Mu Di Blog Mu ~



Assalamualaikum dan Selamat Petang 
Sayang-Sayang Semua ^_^


Sorry sesangat terlambat buat entry pasal SEGMEN nie  .. So sorryyyyy >.< .. Sepatutnya 28hb tarikh last tapi baru berkesempatan nak buat hari nie .. Nak blogwlking pun tak sempat .. uhukzz .. sorriiiiiii tau ! :)


Senarai blog yang patut saya blogwalking ! Okey i will start right now ! See ya uollss :) 



1) http://www.maeraismail.com/
2) http://indahsutera0605.blogspot.com/  
3) http://dia-honey.blogspot.com/
4) http://ciksiputmanis.blogspot.com/
5)  http://lamanprincess.blogspot.com/  
6) http://wifecombat.blogspot.com/ 
7) http://2octobersecret.blogspot.com/  
8) http://mrsdhya.blogspot.com/
9) http://www.nieyxzha.com/
  
10) http://creamyshuga.blogspot.com/  
11) http://juneaina.blogspot.com/
12) http://www.syuhadasalleh.my/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html   
13) http://cikdania.blogspot.com/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html
14) http://nyueyien.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html
  
15) http://kay-akam.blogspot.com/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html
16) http://myjourneyandestiny.blogspot.com/
17) http://farahijriah.blogspot.com 
18) http://meyrajohn.blogspot.com
19) http://pandaiscute90.blogspot.com/
20) http://ieranie80.blogspot.com/
21) http://laramorreno.blogspot.com 
22) http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/ 
23) www.mamashikin.com 









Jumpa Lagi !












Nov 19, 2012

Pray for Gaza



Assalamualaikum dan Selamat Petang
Sayang-Sayang Semua ^_^



Sedih sangat-sangat tengok rakyat PALESTIN yang diserang oleh rakyat-rakyat ISRAEL yang kejam ..
Mari kita sama-sama menadah tangan BERDOA kepada ALLAH SWT supaya ...     
                                                                                       JAHANAM LAH KAU ISRAEL !










Sama-sama lah kita menadah tangan kepada ALLAH SWT ..

Selamatkan lah mereka YA ALLAH .. Kami semua mohon kepadamu ..  Amin Ya Robbal Alamin ..








Terima Kasih :)










Nov 16, 2012

Kaki Sibuk



Assalamualaikum dan Selamat Pagi
Sayang-Sayang Semua ^_^



Saya pelik lah dengan sesetengah orang yang suka menyibuk hal orang lain .. Bukan ape sampaikan hal peribadi orang pun boleh di tanya .. Tanya direct pulak tu ! ishh ishh .. Motif tanya sebab nak bagi nasihat.. Kalau nak bagi nasihat sekalipun jangan lah tanya yang peribadi .. Terus je bagi nasihat .. Kan senang ?


Dan dan dan yang peliknya bila nak bagi nasihat boleh pulak cerita keburukan orang lain ...Nak buat perbandingan kononnn .. Konon la sangattt .. Errr boleh pulak macam tu kan ? Macam mengaibkan orang tu pulak .. Tu dia punya hal tak payah la duk cerita kat orang lain .. Nampak sangat yang awak tu busy body orangnya ..caiittttt >.<


Bagi saya nak bagi nasihat tak salah .. cukup tak salah .. Tapiiiiiii biar la kena dengan caranya .. Betul tak ?
jangan nanti disebabkan benda nie orang akan membenci kita ..  Sejahat-jahat orang lain jahat lagi kita .. Cuma kita tak sedar .. Perumpamaan nie taw jangan disalah anggap ... hihihi ^^


Btw, i will blow you away si kaki sibuk .. hehehe >.<









Jumpa Lagi !













Nov 10, 2012

Penangan ASK 2012



Assalamualikum dan Selamat Pagi 





Eheeemm penangan Anugerah Skrin 2012 .. Ramai yang tak puas hati dengan ASK kali nie kan ? Dan saya adalah salah seorang dari mereka-meraka nie .. hehehe .. Saya rasa ASK 2010 kali nie memang memang memang membosankan ! seriously MEMBOSANKAN !


Dah macam pape ntah .. Takde motif langsung dorang nak buat ala-ala FAIRYTALE .. Saya punyala excited nak tengok tapi tak tahu nak komen ape cuma nak kata membosankan .. Nasib la tak tengok dari mula ..  Errr k la taknak cakap pape dah nanti kena samannnn naya saya ..hihi .. >.<



But, I still love she ♥♥♥♥










Jumpa Lagi !












Nov 8, 2012

# 28 Spontaneous Thursday



Assalamualaikum dan Selamat Pagi
Sayang-Sayang Semua ^_^









HAPPINESS IS A CHOICE ..

ehsan incik google ..=.=









Jumpa Lagi !