Oct 21, 2012

Perangai BUSUK HATI !



Assalamualaikum dan Selamat Pagi
Sayang-Sayang Semua ^_^




Haiyyaa saya rasa macam nak marah je dengan orang-orang yang suka sangat masuk campur hal orang lain a.k.a suka sangat jaga tepi kain orang lain ! Kain sendiri dah ada jaga la elok-elok boleh tak, nie tak ada je yang tak kena .. Pastu duk perli itu ini ..
Macam la 'you all' tu perfect sangat !  =.=



Kenapa la ada orang macam nie kan ? Susah hati dengan kesenangan orang lain.. Kalau betul tak puas hati cakap je depan-depan, terus terang kan senang ? >.<
Nie tak duk mengutuk belakang-belakang buat tambah dosa je buat ape ?



Okey okey memang saya tengah marah sangat-sangat nie !!
Pagi-pagi pulak tu ..Ouuhh =.=



Yang mulut ala-ala puaka  laserrr ala mak jemah pun ada .. Nie lagi la budget nak STANDARD abis ! ntah betul la tak, cakap nak UUPPPP jeee .. =.=  Pastu complain itu ini ..
Okey okey saya tahu awak tu PERFECTTTT ..  
      *tangan didada muka pandang ke atas ..>.<
Yang kau duk busuk hati sangat kenapa eyh ? Eee gerammmm sangat la
                                                                   Okey saya tengah marah lagi >.<



Pagi-pagi dah marah kan ? Err saya bukan ape cuma rasa tak puas hati dengan dorang-dorang yang  perangai ntah pape.. Semua tak puas hati dengan 'kami' .. Maksudnya kumpulan A tak puas hati dengan kumpulan B
 -----------> kumpulan B tu kumpulan saya lah .. hikhik =.=


Takpelah kalau dah mulut laserrrr macam tu nak buat ape kan ? Sabar jela ! Semoga 'youu allllll' tu PERFECT dan SUCCESS selalu yeaaaa ...
     *dalam nada perliii okeyy girlll ... hikhik :D








Okey jumpa agi kawan-kawan.. lalalala :)











Oct 12, 2012

Google ada pelbagai wajah !



Assalamualaikum dan Selamat Petang
Sayang-Sayang Semua ^_^





Eheemm tadi duk godek-godek MR GOOGLE terjumpa benda alah nie ..
Macam comel pulak I tengok .. hikhik
bukan yang tepi nie yang terlompat-lompat tangkap rama-rama tapi sila SCROLL ke bawak lagi

Rupanya google nie ada macam-macam muka tau ! hehehe .. Bukan muka comel alala Neelopa tapi selain original google ada lagi tiga bentuk google ..
                                                     Jom try dearest ! ..






















Dah try ke uuolllsss -------------> tone gedik alala mak jemah okeyyy .. =.=
Amacam cool tak ? hikhik .. Okey I tahu tak cool tapi bagi I tetap COOL ! hahahah ...buweeekk c(:







Terima Kasih Sudi Singgah :)





Jumpa Lagi !











Oct 8, 2012

Doa sebelum dan selepas bangun tido :) Jom tido !



Assalamualaikum dan Selamat Malam
Sayang-Sayang Semua ^_^





Sekarang mata dah terkebil-kebil minta tido.. Tapi ada hati nak tulis blog lagi kan.. >.<

Hellooo blog saya okeyyy sukati saya lah! Tapi I nak share something dengan korang tau bukan saja-saja! 
Tapi sebelum tu errm mata boleh minta tido ke?        
                                                                                    Ouhhh so weird ..hihi=.=


Mungkin kadang-kadang kita terlupa sesuatu ! Eheemm sebelum tido kita kena buat ape ? Selepas tido pulak kita kena buat ape ? Betul tak ?             Maksud I bukan mandi or basuh muka gosok gigi semua tu ..
Maksud I sebelum kita tido kita kena baca doa supaya ALLAH SWT melindungi tido kita .. Dan juga doa selepas bangun tido .. 


Jom sama-sama baca doa dulu sebelum tido okey :)




Dan jangan lupa lepas bangun tido baca doa ni pula :)





nota kaki : errr jangan lupa basuh kaki sebelum tido tau kalau tak nanti mimpi                     ..  =.=








Jumpa Lagi !








Terima Kasih Daun Keladi Kalau Rajin Singgah la Lagi :)










Oct 3, 2012

WORDLESS WEDNESDAY #23 ~ Broken !



Assalamualaikum dan Selamat Pagi
Sayang-Sayang Semua ^_^












Jumpa Lagi !




Oct 2, 2012

Happy Birthday To Me :)



Assalamualaikum dan Selamat Petang
Sayang-Sayang Semua ^_^




Dengan lafas BISMILLAH saya umumkan hari ini adalah HARI LAHIR SAYA ! hikhik :) Macam tak percaya je dah masuk 24 tahun !uhukz Wah dah tua kau Cik Umie oiiii .. lalalalala .. Ouuhh I'm getting old .. =.=


Dah boleh kahwin nie kan ? Errr tapi tak ada CALON lagi .. uhukz .. Bagi calon seorang boleh ? hahaha .. Just joking la .. I rasa I nie muda lagi tau .. Okey perasan kejap ! >.< 


Bukan ape banyak lagi yang I nak kena buat untuk FAMILY dan juga untuk diri I sendiri .. Terlalu banyak yang belum sempurna .. 
Semoga ALLAH SWT permudahkan perjalanan I di usia ini .. AMIN :)



Ha dan I nak ucapkan RIBUAN TERIMA KASIH kepada semua yang wish I dekat handphone dan juga dekat facebook .. Terlalu ramai yang WISH , terharuuuuuuuuuuuu sesangat tau ! :'(




WISH ME THE BEST OKEY GUYS :) 
LOVE YOU ALL FRIEND  ♥♥♥








Jumpa Lagi !