Feb 26, 2012

Video Pernikahan Lisa Surihani Dan Yusry KRU



Assalamualaikum dan Selamat Malam
Sayang-Sayang Semua ^_^









Tahniah kepada mereka berdua ..
Sweet sangat lah mereka kan ?

Semoga mereka bahagia sampai keanak cucu ..
 Amin 




 Majlis Pernikahan Yusry Dan Lisa :)





Sekali lafaz jer ..







notakaki :  simple tapi cantik :)












Jumpa Lagi !















Feb 22, 2012

WORDLESS WEDNESDAY #14



Assalamualaikum dan Selamat Pagi,
Sayang-Sayang Semua ^-^













Malas nak buat kerja SEBAB ..




















Jumpa Lagi !














Feb 21, 2012

They are totally awesome !



Assalamualaikum dan Selamat Malam 
Sayang-Sayang Semua ^_^








They are totally awesome !



Nak tahu sape tak ? >.<











Meraka merupakan blogger-blogger yang I suka !
Penulisan yang simple tapi padat !
Yeaahhh I loiikeeee :D
hehehehehe
Jom lah usha pe ke lagi ..


______________________________________________________________________________



NISA KAY !
YUYU ZULAIKHA !
http://kupukupukecik.blogspot.com/ ]








FATIN LIYANA !
http://honeykoyuki.blogspot.com/ ]






MARIA ELENA !
http://peliks.blogspot.com/ ]





FATIN SUHANA !
http://fatinsuhana.blogspot.com/ ]







LYSSA FAIZUREEN !









nota kaki : sorry yea awak-awak , 
saya copy gambar awak-awak untuk letak kat belog saya ini >.<














Jumpa Lagi !



















Feb 18, 2012

Terima Kasih Encik JPJ



Assalamualaikum dan Selamat Malam
Sayang-Sayang Semua ^_^








Ha ingat lagi tak dekat ENTRY I NIE !
I bagitau dekat you all yang I baru daftar lesen kan kan ?






Dah cukup sebulan lesen L I pegang,
Semalam bersamaan 17hb Februari 2012 I ada test JPJ untuk lesen kereta I tu .







Cuak tahap kritikal punya ..
Seriuosly darah gemuruh I memang kuat ..
I text member I dengan Mr Bubu ..
Suruh wish me luck la tapi badan dah menggeletar .. Aiyooo I tak boleh tengok JPJ ..
Polis ape ke lagi ..
Takut woo walaupun takde buat salah ..hihihi :D










Dan Alhamdulillah I LULUS dengan jayanya ! hehehe
TAHNIAH CIK UMIE ! :D
*dan nie namanya syok sendiri .. hikhikhik
Dah tua bangka baru dapat lesen kete .. Apa da kawan-kawan semua dah ada ..
I jer ketinggalan .. uhuk ..
Eeee ade I kesah janji I dah ada lesen kereta .. ;P







Tak sabar nak buat tokyo drift tau..hihihi..
Macam berani jer kan Cik Umie oiiii ..
Of cos lerr tak berani tengok JPJ pun dah cuak nie nak buat tokyo drift ..
Alamatnye ke longkang le Cik Umie kita nie .. hikhikhik :D






Pape pun bersyukur sangat I lulus ..
Kalau tak melayang-layang la duit I tuk repeat ..
Sayang woo wa dengan duit ..hihihi :D
Dan terima kasih la kepada Encik JPJ tu sebab luluskan I .. opppsss.. hehe
Eyh  eyh eyh jangan salah meaning tau ..
I main-main jer la .. ;D
 Sebab musabahnya I dapat Encik JPJ yang tak terlalu straight kot ..
Syukur Alhamdulillah :)




















nota kaki : tak sabar nak beli kereta pulak .. hehehe ..









Jumpa Lagi !

























Feb 16, 2012

# 21 Spontaneous Thursday



Assalamualaikum dan Selamat Tengahari
Sayang-Sayang Semua ^_^










" USAHA TANGGA KEJAYAAN "








Jumpa Lagi !
















Feb 15, 2012

Sepuluh sebab untuk kita SENYUM ..



Assalamualaikum dan Selamat Pagi 
Sayang-Sayang Semua ^_^











Rindu sangat-sangat dekat Belog Comel I nie .
Dah seminggu lebih tak hupdate kesayangan I nie .
Miss You So Much .
Gaya macam orang jer kan . hihi .






Setiap kali I tak hudpate belog semua nya berpunca dari masa yang terlalu mencemburui I
huhuhu
Terlalau sibuk dengan kerja yang berlambak dekat office I tu ..
Dulu kemain takde keje dah ada keje memang tak menang tangan . uhukz .







Tapi hari nie sempat gak la nak buka
Sebabnya I off ! hehehe
Dan harini tetibe I nak sharing something sikit ..
10 sebab kenapa awak-awak semua perlu senyum macam smiley bawah nie .. hehee





 senyum menjadikan diri menarik
 senyum menukar mood anda
 senyum memberi keriangan kepada yang lain
 senyum mengurangkan stress
 senyum meningkatkan sistem imun tubuh
 senyum mengurangkan tekanan darah
 senyum itukan SEDEKAH
 senyum merangsang pengeluaran endorphin
 senyum menjadikan anda kelihatan muda
*wajib untuk si cantik jelita . hehe
 senyum menjadikan anda kelihatan sukses
 senyum membantu anda terus POSITIF











Ha ape lagi jom lah ramai-ramai senyum sampai ke telinga .. hehehe












Jumpa Lagi ! 

































Feb 4, 2012

Mereka Sudah Sah Putus Cinta !



Assalamualaikum dan Selamat Pagi
Sayang-Sayang Semua ^_^







Pasangan SUPER HOT sudah putus weyhh !


SHAH JASZLE DAN MIERA LIYANA






Berita perpisahan mereka telah diSAHkan sendiri oleh Miera Liyana 
Dan ini adalah berpunca dari ORANG KETIGA 


Ini adalah penjelasan dari Miera Liyana :

Memang hubungan cinta kami telah berakhir disebabkan kehadiran orang ketiga.
 Segala keputusan dibuat berdasarkan bukti yang saya simpan dan bukan senang untuk dia memperbodohkan saya. 
Jika kesilapan yang dilakukan pertama kali bolehlah dianggap tidak sengaja, namun sekiranya berlaku berkali-kali itu namanya pilihannya sendiri.
Bagi saya dalam sesebuah hubungan, kejujuran itu penting dan sekiranya kejujuran itu telah dikhianati, tidak ke mana cinta tersebut.









Hmm you all rasa benarkah ini atau hanya satu khabar angin ?
Lu Pikirlah Sendiri .. hehehe










Credit to :











Jumpa Lagi !






















Feb 3, 2012

Mat Saleh Ajar Cakap Orang Putih



Assalamualaikum dan Selamat Pagi
Sayang-Sayang Semua ^_^







Jom belajar cakap orang puteh nak tak ?
hehehehe
Alala I tahu la you all semua pandai cakap omputih !




Actually I nak kasi you all tengok video nie .
Hmm mat saleh tu ajar cakap english dengan bahasa melayu weeyyhh . hihi





Ape tak paham ?
Isshh you all nie .. takpe takpe jom tengok video nie okey ?



*Ben Bradshaw and his friend 






Kelakar rasanya dengar dia cakap Orang Melayu 
hehehehe
Pelik bunyinya kan ?
Tapi macam tu jugak la kalau kita orang melayu yang baru nak belajar cakap omputih ..
Of cos la kelakar kan ? 








Practise Make Prefect Right ??
So ape tunggu lagi pergilah belajar :)











Jumpa Lagi !



















Feb 2, 2012

# 20 Spontaneous Thursday



Assalamualaikum dan Selamat Malam
Sayang-Sayang Semua ^_^







Kata-kata akhir untuk anda sebelum hari Jumaat  :)






"Hey ! I Love You"
Oppsss :)




















Jumpa Lagi !