Oct 8, 2012

Doa sebelum dan selepas bangun tido :) Jom tido !



Assalamualaikum dan Selamat Malam
Sayang-Sayang Semua ^_^





Sekarang mata dah terkebil-kebil minta tido.. Tapi ada hati nak tulis blog lagi kan.. >.<

Hellooo blog saya okeyyy sukati saya lah! Tapi I nak share something dengan korang tau bukan saja-saja! 
Tapi sebelum tu errm mata boleh minta tido ke?        
                                                                                    Ouhhh so weird ..hihi=.=


Mungkin kadang-kadang kita terlupa sesuatu ! Eheemm sebelum tido kita kena buat ape ? Selepas tido pulak kita kena buat ape ? Betul tak ?             Maksud I bukan mandi or basuh muka gosok gigi semua tu ..
Maksud I sebelum kita tido kita kena baca doa supaya ALLAH SWT melindungi tido kita .. Dan juga doa selepas bangun tido .. 


Jom sama-sama baca doa dulu sebelum tido okey :)




Dan jangan lupa lepas bangun tido baca doa ni pula :)





nota kaki : errr jangan lupa basuh kaki sebelum tido tau kalau tak nanti mimpi                     ..  =.=








Jumpa Lagi !








Terima Kasih Daun Keladi Kalau Rajin Singgah la Lagi :)










2 comments:

Ema Blog said...

terima kasih..atas doa-doa ini

u.m.i.e said...

@Ema Blog sama-sama :)