Aug 13, 2012

Yay ! Senangnya nak Dapat Duit Raya dari Annas Easkey
Assalamualaikum dan Selamat Tengahari Semua ^_^

Jom-jom collect duit dari Annas Easkey .. Contest yang teramat lah senang nak join .. syarat-syaratnya :

1. Buat satu entry dengan tajuk "Yay! Senangnya nak Dapat Duit Raya dari Annas Easkey"

2. Penuhkan ayat-ayat : rujuk sini --------> ANNAS EASKEY  • Saya suka Annas Easkey kerana dia merupakan seorang photographer yang paling superb dan terbaik ! Yang paling penting gambar-gambar yang Annas selalu snap memang vogue de vass .. Even customer dia age agak berumur tapi boleh nampak muda .. Dan teknik-teknik yang Annas guna memang ohsemmm sangat :) ..                                                                                                        *Dapat photoshoot dengan Annas okey gak kan ?    


  • Baju Raya saya bewarna biru laut, dark coklat, hijau lumut dan dan dan pink hitam ..              Ada empat pasang semuanya ..Ha kelasss kau jah sampai empat pasang .. Raya bukan selalu setahun sekali je iye dak ?  :)
                                                                          
  • Kata-kata semangat buat Annas Easkey adalah supaya kehidupan Annas Easkey sentiasa diredhai ALLAH SWT .. Semoga juga Annas sentiasa tabah menghadapi segala dugaan yang datang kepada Annas ..Ha yang pasal di"hacked" tu hanya Allah SWT sahaja yang boleh membalasnya .. Chill okey Annas :) Dan dan dan yang paling UTAMA semoga Annas menjadi seorang photographer yang lebih berjaya di masa hadapan dan yang paling ohsemmm ! hikhik .. AMIN :)

SELAMAT HARI RAYA ANNAS EASKEY :)

Nak Join terjah sini --------> ANNAS EASKEYJumpa Lagi !
No comments: