Aug 23, 2012

Ape pendapat korang ?



Assalamualaikum dan Selamat Malam
Sayang-sayang semua :)






Entri kali nie dituju kepada sesiapa yang ada ASTRO dirumah ..huhuhu  Betul ke tak ape yang ZZ cakap nie ? Tapi setahu aku la artis a.k.a pelakon tak de ROYALTI ..bukan ke ROYALTI diberi kepada penulis skrip ke pencipta lagu ke.. Hmm tapi tak tahu la plak kan pelakon da royalti gak ..  Err ada ker eyh ?




I tak tahu nak cakap ape .. hmmmm ..





Terima Kasih Sudi Singgah :)








Jumpa Lagi !











2 comments:

norshuhadah kamal idris said...

betul jugak apa ZZ ckp tuhh..
tapi okay je tgk astro sbb kdg2 terlepas cerita best still ada repeat lagi .. okay lah kot ?

SyamimiNazifa said...

amboi bukan main lagi complain dia --"