Jul 15, 2012

Follower sudah 500 ! Memang terbaik tort !



Assalamualaikum dan Selamat Pagi
Sayang-Sayang Semua ^_^





Hey kamu ! Bangun-bangun jangan tido lagi  I nak habaq satu cerita nie ! ehem ehem tengok tajuk entri pun dah tau la tort I nak bagitau ape ..hikhik :D .. Gila kau macam tak percaya je aku punya follower dah cecah 500 orang ! Belum 1k lagi pun dah nak kecoh ke Cik Umie oiii !
                                  *Ada aku kesah ? Belog aku sukahati aku lah .. lalalala








Memang I tak percaya yang follower I dah naik sampai 500 orang .. Yela belog I nie bukan best mane pun nak naik SATU pun payah tau ? uhukz ..  So memang kalau dah naik sampai 500 tu I patut berbangga la kan? Teramat lah seronok dan bangga tau .. hikhik :)
                                    *thanks to that person ..<3





|
|
|
|
|
|
|
|
V






Thanks to ANAZYUSAI sebab jadi FOLLOWER ke-500 .. Jom sama-sama kita follow balik FOLLOWER I yang ke 500 nie ..  ------------------> ## ANAZYUSAI 






Pasni nak follower cecah 1000 orang pulak boleh tak ? hikhik :D .. boleh tu boleh tapi kena selalu update la kan, nie tak update pun seminggu sekali je .. hehehe .. mane la orang nak kenal kan .. uhukz ..
InsyaAllah I akan cuba yang terbaik ! Try your best darling ! hihi
Bagi semangat pada diri sendiri tak salah kan ? lalalala >.<








Terima Kasih Sudi Singgah :)











Jumpa Lagi !














5 comments:

farah hanim said...

hehee
congrtzz
harap2 follower lbh ramai ^^
yezza

u.m.i.e said...

@farah hanimhope so ..hehe :D
tq :)

NOSFERATU said...

yeah saye follower no 500 huhu

NOSFERATU said...

yeah saye follower yg ke 500 hahaha

NOSFERATU said...

yeah saye follower yg ke 500