Jun 15, 2012

LYSSA FAIZUREEN follow blog aku walaweyhh ! Kau hadoo ke ? hikhik



Assalamualaikum dan selamat pagi
Sayang-sayang semua ^_^







Sebenarnya I nak hupdate pasal benda alah nie malam tadi lagi tapi disebabkan internet dekat rumah I bergerak macam siput , I terpaksa tangguhkan sampai pagi ni .. Semangat berkobar-kobar I nak cerita kat you all semua  ! lalalala ..
*sambil nyanyi lagu SELENA GOMEZ  love you like a love song ~~ *_*







Okey, tajuk entry dah berbunyi RIAK aje kan ? Boleh dikatakan RIAK gak la .. hikhikhik
*sejak bila kau ada sikap RIAK nie umie oii ! .. 
istighfar banyak-banyak jauhilah sikap RIAK tu ! lalalala








Actually I rasa takde la riak mane pun .. Tapi saje suka-suka nak buat tajuk macam tu bagi you all panas, hehehe..  Maunye tak terkejut I tengok follower I yang ke-491 tu .. Dua tiga kali juga la I tengok  sampai terkebil-kebil mata I .. hikhik ..
Ayat nak kasi kelentong aje kan Cik Umie?!hikhik =.=







LYSSA FAIZUREEN FOLLOWED BELOG I !
 Kau hadoo ker ? hikhik















Nie buktinya ..






 I bukan nak RIAK tapi  nak kongsi kegembiraan I aje .. Bukan senang tau blogger famous macam adik manis LYSSA FAIZUREEN nie follow blog I yang tak seberapa nie ..huhuhu ..
Terkejut jugak la tadi tengok , nasib takde sakit jantung kalau tak confirm duduk ward la ..huhu ..
















Anyway, thanks to LYSSA FAIZUREEN sebab follow blog I yang tak seberapa nie .. Sangat-sangat menghargainya :D .. 
*air mata dah bertakung dah nie terharu sgt2 =.=












Terima Kasih Sudi Singgah :)












Jumpa Lagi !













4 comments:

Lyssa Faizureen said...

hihihi . Sama-Sama . Tengs jugak untuk entry ini ye . huhu :))

Teruskan berblog ^^

u.m.i.e said...

@Lyssa Faizureen WELCOME JUGA LYSSA :)
PAPE PUN THANX JUGAK .. :D

eddiefadhli said...

best le

eddiefadhli.blogspot.com

u.m.i.e said...

@eddiefadhlibest la juga :) hihi