Jun 3, 2012

Kau dan Aku hanya Tinggal Sejarah



Assalamualaikum dan Selamat Malam
Sayang-Sayang Semua ^_^







Dua tiga hari nie I busy sesangat . Banyak kerja kena buat dekat rumah sampai tido pun tak cukup ape tah lagi nak tulis kat blog . Actually semalam a.k.a SABTU kakak I kahwin . So teramat lah busy ! Letih sesangat . Nie baru dapat rehat .







Tapi bukan pasal wedding kakak I nak cerita kat sini ..Pasal lain .. hikhik .. Pasal kekasih gelap I ..
           *Waahhh ! ada kekasih gelap yea kau Cik Umie :D










Hmm I tak tahu la kenapa setiap kali I tengok muka dia hati I akan jadi sayu sangat. Terasa rindu sangat dekat dia. Bila tengok dia terus teringat pasal kisah dulu-dulu kala. Rasa macam nak sembang lama-lama tapi tak boleh masa tak mengizinkan.hukhuk.                              
         *Air mata dah bertakung nie tunggu masa nak jatuh jer :(










Bagi I dia nie different daripada orang lain. Pandai ambil hati orang dan yang paling penting dia hormat orang tua. Sweet sangat !. tapi ape kan daya jodoh I dengan dia tak panjang. Hanya tinggal sejarah. Dapat jumpa pun sebab dia datang kenduri kakak I. Thanks awak !





Actually kan , dia nie muda dari I. hikhik. I pun macam tak percaya I pernah kawan dengan someone yang muda dari I. Tapi tula dia nie memang sweet sangat ! Thanks again awak sebab sudi datang jauh-jauh. Walaupun kejap je dapat jumpa tapi I suka sangat. huhu. Naya I kalau Mr Boo  dapat tahu .. lalalala                            
                                    *Mr Boo jangan risau okey I tetap sayangkan you lebih . :) 












Ape-ape pun awak a.k.a dia tetap kenangan I yang terindah ! :)






















Terima Kasih Sudi Singgah :)










Jumpa Lagi !























2 comments:

asmira surianie said...

hai cik umie
kite tag kamu dalam butikpinkku giveaway. Kalau nak join silakan, kalau tak nak pon takpe

lots of love from mera,
http://meramonst.blogspot.com/2012/06/i-love-butikpinkku-giveaway.html

asmira surianie said...

hai cik umie
kite ada tag kamu dalam giveaway butikpinkku
kalau nak join pon boleh kalau taknak pon takpe..

lots of love from mera,
http://meramonst.blogspot.com/2012/06/i-love-butikpinkku-giveaway.html