Apr 4, 2012

Berwajah baru lagi dan akan setia pada yang satu !



Assalamualaikum dan Selamat Malam,
Sayamg-Sayang Semua ^_^







Panjang tak tajuk entry I kali nie .. 
Memang saje I nak bagi you all penat baca panjang-panjang bukan selalu nak keringkan air liur tu .. hehehe






Dan pada malam nie secara official nye I nak merasmikan BELOG I yang comel cute tersangat nie..
Terlebih lebih pulak overnye aku nie kann ...*sambil buat sore gedik mak nyah kak bedah .. hikhik :D





Semenjak dua menjak I gunakan BLOGSKIN nie terlebih rajin pulak jadinya duk tukar-tukar template ..
Ada comel cute miut je terus I rembat tanpa rasa bersalah .. hihihi 
Tapi CREDIT nya jangan duk gatal pulak nak di REMOVE kan ..
Naya aku kena SAMAN nanti dengan empunya BLOGSKIN tu ..
Mana pulak la aku nak cekor duit bayar SAMAN tu kan ?
Parah nanti ..




Bak pepatah melayu berbunyi 
" Sediakan payung sebelum hujan " ^_^
kalau tak paham maksud dia pergi la buka buku KAMUS DEWAN BAHASA yea you all ..
Eyh eyh ada ke dalam tu erk ? 
Confidence lebih je I nie kan ? hehehe ..
Ala I tahu yang you all nie semuanya pandai pandai mesti paham ape maksud perumpamaan tu kan ..







Hmm tapi kan kalau you all rasa ada kekurangan kat mane-mane bagitahu la yea ..
InsyaAllah I akan akan perbaikikan lagi blog I nie TANPA removekan CREDIT asal empunya blogskin nie.. hehehe takut takut :D
*jangan dibuat main-main yea 










Thanx sudi singgah kalau rajin komen la sekali .. hikhik












Jumpa Lagi !