Apr 19, 2012

Beralih semula kepada yang asal ..



Assalamualaikum dan Selamat Malam 
Sayang-Sayang Semua ^_^








Uhuk uhuk sakitnya tekak I nie ..
Sakit kepala pula tu ..
Rasa macam nak demam jer sekarang nie ..

|
|
|
|
|
|
|
V








Eyh eyh tapi I bukan nak cerita pasal I sakit ..hihi..
Actually I nak bagitau yang I dah guna balik template designer  .. lalalalala
Gedik tak Cik Umie kita nie ? hahaha






Before nie I kan pernah guna BLOGSKIN sekejap ?
Susah la guna Blogskin tu, walaupun I nie memang jenis suka EXPLORE segala bagai tapi I rasa template desiger lagi senang nak EDIT segala bagai .. hikhikhik :D





Tak salah mencuba sesuatu yang baru kan ?
Nama pun cuba maknenya sekejap je la ..
I tengah nak improve kan lagi Blog Comel I nie ..
Banyak sangat tutorial-tutorial yang boleh I guna ..
Tambah-tambah lagi dekat blog adik comel kita nie ..











Selamat mencuba Cik Umie yea ! :D











Terima kasih sudi singgah ..










Jumpa Lagi !













No comments: