Mar 25, 2012

Senyap buat seketika



Assalamualaikum dan Selamat Tengahari
Sayang-Sayang Semua ^_^







Mane la saya pergi kan ?
Dah dua minggu menghilangkan diri ..
Sampai kan blog yang comel nie di HIDE kan !  uhukz 



Perasan tak ape yang berubah kat blog comel saya tu ?
Kalau perasan bagus lah kalau tak perasan nak buat camne .
Wat tak tahu je la okey ? hikhikhik :)





Actually dalam dua minggu nie I duk sibuk mencantikkan blog I tu !
Dah bosan dengan template dulu ..
Dan sekarang I duk try guna BLOGSKIN !
Ouhh memang susah kOt nak edit dia ..
Kena pandai main dengan HTML ..
Sekarang nie tengah dalam usaha untuk tambahkan ape yang patut ..
Duk cari-cari lagi tutorial untuk BLOGSKIN ..







Hmmm I amik background BLOGSKIN nie dekat 
kalau korang nak try guna blogskin try cari dekat situ ,
 terlalu banyak choice sampai tak tahu nak guna yang mana ..>.<






Kalau nak cari TUTORIAL plak boleh usha dekat DUA blog comel nie














Selamat Mencuba :)












Jumpa Lagi !













No comments: