Mar 3, 2012

Pray for our happinies ..



Assalamualaaikum dan Selamat Malam 
Sayang-Sayang Semua ^_^







Dalam beberapa hari nie mood nak hupdate belog kesayangan langsung tak ada ..
Tak tahu la kenapa ..
Hari nie pun tak nak update pape lagi cuma nak tempek satu gambar jer .. lalalala 



Gambar I dengan tooottttt ..



Hari nie I jumpa Mr Bubu ..
Nak kata dating takde la sebabnya dia tolong jadi drebar I .. hihihi
Cian Mr Bubu, I selalu sangat buli dia  ..
Dan dia pun terpaksa je layan layan I sebab musababnye I adalah makwe dia yang kuat merajuk ..
oppsss terkantoi pulak dah  :D
Ada I kesah ?




Eyh eyh bukan tadi I kata tak nak cerita pape ker ?
Aduh dah tertulis pulak .. uhukz 





Ok la nak chow dah nie nak pergi dating dengan bff pulak ..





Dan tak lupa nak tempek gambar I dengan Mr Bubu .. 
*sambil gigit-gigit kuku malu ..~_~


My Only One <3





















Jumpa Lagi !



























2 comments:

Princess Feyqa said...

sweet and bestnyee dpt jmpe bf :(

fiqa xdpt tgu bulan 7 nanti.. huhu

u.m.i.e said...

hehe tq :)