Mar 10, 2012

Dah ada yang baru jangan nak jealous okey ~



Assalamualaikum dan Selamat Malam
Sayang-Sayang Semua ^_^









Ouhh dah lama I tak hupdate belog kan ?
Almost one week right ?
Tak tahu la takde feeling nak hupdate blog I nie ..
Biar berlapuk memang rajin .. hehee




Actually I dah ketandusan IDEA !
Cian I kan ? uhukz T_T
Tak tahu la nak buat ape lagi supaya IDEA datang mencurah-curah dengan sendirinya ..
Bila tak ada IDEA memang tak akan hupdate belog la ..







Okey sekarang nie I nak bagitau dekat you all yang I dah ada yang baru ..


Ada ape ?
Meh sini I kasi tengok ..




I dah ada SHOUTBOX yang baru lah ! hihihi
Setelah sekian lama tak ada shoutbox I merajinkan diri mencari mane ada shoutbox free ..
Dan I jumpa dekat SINI !





Rajin-rajin la tinggalkan link you all yea nanti ..












Jumpa Lagi !














4 comments:

SyamimiNazifa said...

wah , untunglah , comel comel :)

u.m.i.e said...

@SyamimiNazifa hehe tq :)

Romeo Laut said...

perempuan memang selalu kering idea.. hahah. singgah2 la blog aku. tq

u.m.i.e said...

@Romeo Laut hahaa nak buat macam mane :)