Feb 15, 2012

Sepuluh sebab untuk kita SENYUM ..



Assalamualaikum dan Selamat Pagi 
Sayang-Sayang Semua ^_^











Rindu sangat-sangat dekat Belog Comel I nie .
Dah seminggu lebih tak hupdate kesayangan I nie .
Miss You So Much .
Gaya macam orang jer kan . hihi .






Setiap kali I tak hudpate belog semua nya berpunca dari masa yang terlalu mencemburui I
huhuhu
Terlalau sibuk dengan kerja yang berlambak dekat office I tu ..
Dulu kemain takde keje dah ada keje memang tak menang tangan . uhukz .







Tapi hari nie sempat gak la nak buka
Sebabnya I off ! hehehe
Dan harini tetibe I nak sharing something sikit ..
10 sebab kenapa awak-awak semua perlu senyum macam smiley bawah nie .. hehee





 senyum menjadikan diri menarik
 senyum menukar mood anda
 senyum memberi keriangan kepada yang lain
 senyum mengurangkan stress
 senyum meningkatkan sistem imun tubuh
 senyum mengurangkan tekanan darah
 senyum itukan SEDEKAH
 senyum merangsang pengeluaran endorphin
 senyum menjadikan anda kelihatan muda
*wajib untuk si cantik jelita . hehe
 senyum menjadikan anda kelihatan sukses
 senyum membantu anda terus POSITIF











Ha ape lagi jom lah ramai-ramai senyum sampai ke telinga .. hehehe












Jumpa Lagi ! 

































No comments: