Feb 4, 2012

Mereka Sudah Sah Putus Cinta !



Assalamualaikum dan Selamat Pagi
Sayang-Sayang Semua ^_^







Pasangan SUPER HOT sudah putus weyhh !


SHAH JASZLE DAN MIERA LIYANA






Berita perpisahan mereka telah diSAHkan sendiri oleh Miera Liyana 
Dan ini adalah berpunca dari ORANG KETIGA 


Ini adalah penjelasan dari Miera Liyana :

Memang hubungan cinta kami telah berakhir disebabkan kehadiran orang ketiga.
 Segala keputusan dibuat berdasarkan bukti yang saya simpan dan bukan senang untuk dia memperbodohkan saya. 
Jika kesilapan yang dilakukan pertama kali bolehlah dianggap tidak sengaja, namun sekiranya berlaku berkali-kali itu namanya pilihannya sendiri.
Bagi saya dalam sesebuah hubungan, kejujuran itu penting dan sekiranya kejujuran itu telah dikhianati, tidak ke mana cinta tersebut.









Hmm you all rasa benarkah ini atau hanya satu khabar angin ?
Lu Pikirlah Sendiri .. hehehe










Credit to :











Jumpa Lagi !






















10 comments:

Syan_Neesa said...

awak! jom join GA kitaorang lak! (^_^) lebih 20 hadiah menarik menanti peserta~


http://syanpunyabelog.blogspot.com/2012/01/sticky-post-future-doctors-give-away.html

fedorianz said...

Hye , Kita datang nak bagi tahu yang awak sudah di tag untuk join contest . Have a wonderful day today xD

u.m.i.e said...

tenkiu :)

Alieza Dayasari said...

OHHH GITU ERK.....

u.m.i.e said...

@Alieza Dayasari begitulah ceritanya :)

onie said...

kalau onie malu dah aih,dulu mula-mula duk hot bercinta kecoh sana sini,lani sapa yang malu?haiyaaa,ini olang haaa

u.m.i.e said...

@oniethat why la .. terlalu obses sangat dengan percintaan tu .. huhu :)

alyah iljimae said...

salam , saya singgah menapak di sini sambil FOLLOW awak . FOLLOW me back at https://katakatakuberbezadenganmu.blogspot.com/

lia fen said...

xsuke ngan ini retiss...cari publisiti lbh..

amy syahirah said...

larh , diorang ni couple kee?? sy tak tau ponn. ketinggalan betol laa :( tapi dah putus kan ?? yes ! heheh .