Jan 2, 2012

Layan Astro First



Assalamualaikum dan Selamat Malam
Sayang-Sayang Semua ^_^








Hello semua !

Ha nak tahu tak ari nie bape kali I repeat tengok cite Ombak Rindu !
Tiga kali berturut-turut tau kat Astro First .. hihi ..
Dah boleh hafal dah dialog dia ..
Percaya tak ? 
* tolong la percaya .. sambil wat muka ala-ala ketat ..uhukz..






Dah berkali-kali jugak la I menangis .. uhukz .. sobsobsob..
Yang ini tolong la jangan percaya sebab I tipu u all jer .. hihi ..'-'


Tapi,
yang paling I tak puas hatinya kenapa suara kat AstroFirst macam suara kartun eyh ..
Ke memang kat panggung pun macam tu ..
Suara Maya Karin memang lain giler ..
Kelakar plak I dengar ..hihi..
Tapi takpe yang penting cita dia not bad la walaupun tak bape nak ikut novel sangat ..
Banyak sangat yang dia cut cut, I tetap layan nangis sobsobsob ..T_T









Jom layan lagu dia nak ?







I really love this song !







Okey dah boleh tido nyenyak layan lagu nie ! uhuk.
Time to sleep okey :)









Jumpa Lagi !