Jan 1, 2012

First entry 2012 ..



Assalamualaikum dan Selamat Tengahari
Sayang-Sayang Semua ^_^









Ape citer awak semua hari ini ?
Ada pergi mane-mane tak ?
I nak hangout ngan kawan-kawan hari ni ..
Nak ikut ?








Ha, adik-adik yang dah nak start sekolah lagi bape hari lagi tu dah beli semua barang ker?
Baju sekolah, beg sekolah, peralatan tulis, kasut sekolah dan yang paling penting buku sekolah 
Lau belom cepat-cepat suh mak ayah pergi beli .. Cepat-cepat ..
Sibuk je Akak Umie nie kan .. hihi







Actually entry first 2012 nie bukan la nak cite pape lagi ..
Freshie lagi la .. hihi ^_^







I just nak ucapkan ...




 hihi ^_^














Jumpa Lagi !