Jan 8, 2012

Aku suka kau sepenuh jiwa raga ..



Assalamualaikum dan Selamat Malam
Sayang-Sayang Semua ^_^








Tajuk entry nak berjiwang sakan ..
Tapi sebenarnya hanyaah gimik semata-mata ..hihi



Ha ! Nak marah la tu yea ?
Tak mo marah-marah tak baik tau nanti cepat tua ! 


Actually , I nak share something ..
U all kan tahu I nie suka share lagu-lagu yang I suka dengar kan ?
Lately nie, I memang suka layan lagu tak tahu nape ..
Dulu takde plak nak layan lagu sangat ..
Tapi sekarang asal tension je layan lagu ..





Okey Jom Dengar lagu nie ..
I tau u all semua mesti dah tahu lagu nie ..
Saje nak share lagi :) hihi






SELENA GOMEZ - LOVE YOU LIKE A LOVE SONG 



She pretty right ? hihi


































Jump Lagi !






































3 comments:

akuamir said...

kenapa banyak jarak tuh?? =_=
haha,, tanx lawat blog ku..

berikut reply dari komen cok umie dalam post lesen tuh:

memang takde,, dan tak bercadang nak amek pon.. tapi datang ceramah tu dapat la free,,ngahaa~

u.m.i.e said...

@akuamir hehehe ok welcome :)

Baheera Collections said...

assalamualaikum
nak jemput datang blog kita
maxi skirt, palazo pants, inner neck ala maysaa, inner diamond
all under rm40