Jan 22, 2012

Aku dan kau ada perasaan yang sama ! Betul tak ?



Assalamualaikum dan Selamat Malam
Sayang-Sayang Semua ^_^









Setiap orang pasti ada minat tersendiri kan ?
Tak kira la permainan ke , hobi ke, calon girlfriend ke, calon boyfriend ker ..hihi..
Eyh eyh silap plak bukan girlfriend or boyfriend la ..
Tapi calon isteri or suami baru lah betul kan ? 





Dan kadang-kadang kita akan rasa tamak haloba bila something yang special muncul depan kita sendiri walaupun kita dah ada yang special betul tak ?
Tak payah nak bohong la I tahu .. hihi ..
Sebabnya kadang-kadang I akan rasa macam tu jugak ..
Dan salah satu penyebabnya bila kita terasa cemburu dengan orang sekeliling kita ..
Cemburu dengan kejayaan orang-orang tersebut ..







Tapi kita boleh jadi sebaik orang-orang tu dengan usaha kita sendiri ..
InsyaAllah dengan segala usaha dan doa , satu hari nanti ALLAH SWT akan bagi sesuatu yang lebih baik untuk kita .. Betul tak ?
Dan buang lah jauh-jauh perasaan cemburu dan tamak haloba tu sebabnya ianya akan mengundang padah pada diri sendiri akhirnya ..







I akan cuba sedaya upaya untuk capai impian I ..
I nak tetapkan sendiri I punya misi untuk tahun 2012 nie ..
I dah tak nak dengar ape orang nak cakap dah ..
I nak buat keputusan sendiri !







Jom sama-sama berusaha okey ?
Dan jangan sesekali berputus asa yea :)













Jumpa Lagi !





















1 comment:

anastasheeka said...

Yeahh cemburu biar dari sudut positif. Good entry.