Jan 6, 2012

Aku akan ingat kau sampai mati !



Assalamualaikum dan Selamat Malam
Sayang-Sayang Semua T_T








Hari nie mood I tak bape nak okey ..
Hari nie I memang cukup anti dengan satu bangsa nie !
I tak nak cakap bangsa ape nanti timbulkan kekecohan ! 
Tapi dia memang seorang yang KURANG AJAR !





It's happen at my office ..
I bekerja dengan tempat yang memang deal dengan public ..
It's normal kalau kena marah dengan public ..
Tiap-tiap hari I akan kena marah dengan public dan I anggap benda tu dugaan I bekerja ..







Tapi !








Memang bangsa sorang nie perangai dia macam haram !
I minta maaf kalau u all rasa bahasa I agak kasar ..
Tapi betul I tak boleh tahan dengan bangsa nie !
Ini first time I kena marah dengan public sampai I menangis teresak-esak .. T_T
Tapi I menangis dalam toilet la .. huhu ..





I tak tau la kenapa dia KURANG AJAR sangat !
Kalau setakat dia marah I takpe I boleh terima lagi tapi dia MENCARUT dekat I !
Ouuhhh damn !




Puncanya takde kena mengena dengan dia pun ..
Orang lain punya pasal dia yang hangin .. Memang macam haram la bangsa tu !
You all nak tahu dia mencarut ape?
Dia cakap MOTHER FUCKER

Rude kan ?

Banyak kali tahu tak .. bila I cakap apesal u nak mencarut ?
Korang tahu dia cakap ape ?!!  You all memang macam tu pun !




Tersentap I !
Seriously, I tak akan maafkan orang tu selamanya !.. 
I taknak pasang niat tak baik or doakan buruk-buruk walaupun dia bangsa lain ..
Tapi memang I tak akan maafkan dia untuk selamanya ..










Semoga ALLAH SWT kuatkan lagi diri I untuk menghadapai segalanya ..







Sorry sekali lagi kalau bahasa I agak kasar kali nie :)

















Jumpa Lagi !




















12 comments:

Botak said...

bahasa jiwa bangsa., katalah yang manis²., hahahaha..

Bulan Syurga Firdausi said...

:) sabar ye....

u.m.i.e said...

@Bulan Syurga Firdausi tq :)

u.m.i.e said...

@Botak okey :)

Benjy said...

Wow..wow..wow ... cool babe cool :-D

Benjy said...

Adik ni macam marah sangat ni ... tetapi kalau dah marah sangat kat orang tu .... bunuh je orang tu ... hahahahaha :-D

Benjy said...

Benjy rasa mungkin ia tak tepat kalau kita menilai benda ini mengikut bangsa .... Benjy rasa ia mungkin sesuai bila di kaitkan dengan sifat individu ni .... tak semua bangsa jahat.

Benjy said...

Harap adik akan terus bersabar ... nengok kerja tu macam mencabar tu ... agak2 kalau tak sesuai boleh cuba cari kerja lain ... kerana keadaan stress yang melampau boleh memberi efek yang tidak baik pada kita untuk jangka masa panjang. :D

Benjy said...

Sebenarnya adik Umie ni bekerja sebagai apa yer ?

u.m.i.e said...

@Benjy hehehe .. hmm keje government .. jabatan yang memang mencabar .. tapi 2la dalam banyak2 public bangsa nie memang jenis tak paham bahasa .. nie cuma luahan perasaan jer ..hihi .. masa nie tengah marah sangat now dah okey cuma masih xleh lupakan ape orang tu cakap jer ..

Benjy said...

@u.m.i.e Lain kali orang macam tu lempang je ... hehehehehe

u.m.i.e said...

@Benjy xde keberanian la bang :)