Sep 29, 2011

Heeee stressed !



Assalamualaikum dan Selamat Petang,









Nak menjerit dalam hati...
Arrrrgggghhhhh I stressed..sobsobsob T__T
Hmm disaat I nak tulis Entry nie timbul seribu kekesalan .. sobsobsob
Nie semua berpunca dari tempat keje I yang baru
Bukannya I tak nak bersyukur I dapat keje nie tapi betul lah orang cakap kalau tak serasi ngan jiwa mesti tak best keje tu kan ?
So baru sekarang I rasa kekesalan tu .. sobsobsob T__T







Actually, masa interview hari tu lgi pegawai yang duk
interview I tu cakap lau I keje gak dalam bidang sekarang nie nt I akan rasa kesenangan .. 
tak berbaloi belajar tinggi-tinggi amik jurusan AKAUN plak tu pastu keje kat tempat sekarang nie..
sobsobsob T__T
Bagi I bukan tak berbaloi coz dah rezeki I tapi memang tak kena ngan JIWA I langsung !





I really2 love Account
I love to play with number 






Tapi sekarang ? 
Memang I rasa kesenangan yang teramat sangat 
Tak rasa mencabar langsung .. sobsobsob T__T
Tambah-tambah lagi dengan ENVIRONMENT kat sini
Hari-hari I dengar orang mengumpat la bergosip la..
Tension Tension Tension .. sobsobsob






Hopefully I dapat keje baru yang I baru Apply tu..
Amin :)
Doakan I skali yea :)
Thank You ! :)






Jumpa Lagi !











# 13 Spontaneous Thursday



Assalamualaikum dan Selamat Pagi ,









Quote for today

"Kehidupan perlu diteruskan walau ape sekalipun yang berlaku" 
























Jumpa Lagi !





















# 12 Spontaneous Thursday



Assalamualaikum dan Selamat Pagi ,









Quote for today

"Kita tidak boleh merancang kehidupan..
Ape yang perlu kita lakukan adalah sentiasa bersyukur dengan kehidupan kita"












Jumpa Lagi !











Sep 28, 2011

Empat Orang Tercedera ..!!



Assalamualaikum Semua,






Pagi nie ramai yang kecoh-kecoh pasal Letupan di Empire Shopping Galery di Subang
Agak teruk juga la kesan letupan tu..





hey u !
bukannye ada orang duk pi gatal nak letupkan shopping gallery tu taw..
Ianya berpunca dari kebocoran gas dalam bangunan tu ..
Dan dilaporkan terdapat empat orang yang tercedera disebabkan oleh letupan tersebut ..




Jom usha picture yang I copy dari The Star Online






credit to : The Star Online 








Jumpa Lagi !










WORDLESS WEDNESDAY #5



Assalamualaikum dan Selamat Pagi Semua,






|
|
|
|
|
|
|
V
tak sabar nak tengok Episode nie next Friday ! weeee:)
*sampai bahasa pun dah campur aduk .. huhuhu










Jumpa Lagi !








Sep 27, 2011

Push your hand up ! :)



Assalamualaikum dan Selamat Pagi Semua,




Jom Layan Lagu nie :)
weeeeeee








LOVE NICHKHUN
*tetiba jer . hehehehehe







Jumpa lagi !






Sep 18, 2011

Dapat jugak :)



Assalamualaikum Semua,




I nak tunjuk u something la...
Akhirnya I dapat gak...
Ngidam selama sebulan nak dapat benda alaha tu..
Tak pernah dibuat I beli semahal tu tapi disebabkan minat teramatlah sangat..
Tak kesah abis duit sekalipun asalkan dapat benda alah nie.. hehehehe









Nak tahu tak ape benda alah nie ? 
Meh cinie I tunjuk sikit :)












cantik tak ?
hehehehehehehe
Jenama NOSE ...
*nak jugak yea Cik Umie gtau jenama dia .. huhuhu









okey lah saje nak tunjuk u all benda nie jer..
lalalalalala










Jumpa Lagi !











Sep 15, 2011

Sudah berubah wajah ! :)



Assalamualaikum Semua,




Dah seminggu I tak hupdate Belog Comel I kan ?
Terasa rindu bangat kat u all ..sobsobsob..:(




I buzy keje sebabnya I kena jaga KAUNTER plak minggu nie ganti kawan I..
Selalunya I duk dalam je sebab tu boleh mengonlinekan diri memanjang.. hehehehe
So, terpaksa la melepaskan keinginan I tuk hupdate Belog Comel tiap-tiap hari..sobsobsob..




Takpela benda dah lepas kan ?
Sekarang nie ada ape ngan tajuk entri I tu ?
Sape yang dah berubah wajah ?
I ker ? 
I buat plastik surgery kot yea ?









eeeee tak de makne la Cik Abang Cik Akak oiiii...


hmm u all xperasan ker Belog Comel I nie dah berubah ?





Lagi comel kan bak empunya belog nie...hehehe
perasan sudah Cik Umie oiii...!!
weeee :)
















Nie semua hasil tangan Cik Aisya
I mintak tolong Cik Aisya buat kan ..














Ape ?!
Kena bayar ke tak ?


Of cos la kena bayar Cik Abang Cik Akak oiii
Mane ada benda free dah sekarang nie even masuk toilet pun kena bayar tau ..
Tapi tak mahal pun murah jew ..huhuhu








Nak tahu sape Cik Aisya tak ?






Jom Usha Belog Cik Akak Nie


kelik banner atas nie ha !















Nak tahu pasal ORDER kat sini








kalau nak tahu lebih lanjut terus la terjah

Belog Cik Aisya 

I tolong PROMOTE jer .. hehehhehee


















Ape-ape pun THANX sesangat kat Cik Aisya coz dah siapkan tempahan I


Cantik kan Cik Aisya buat ..






Hmm ape lagi cepat pergi tempah !






Tak rugi tau !!
Cepat jer Cik Aisya buat..
U all akan berpuas hati lah ! I GERENTI punya .. hehehehee












Okey Jumpa Lagi !




























 

Sep 8, 2011

# 11 Spontaneous Thursday

Assalamualaikum dan Selamat Petang

















Ada pepatah mengatakan :






"Ada Udang Disebalik Batu"







Seriously I cukup meluat dengan perangai orang macam nie..
ada niat lain disebalik sesuatu benda !
ouuuh damn !




















Jumpa Lagi !




















# 10 Spontaneous Thursday



Assalamualaikum dan Selamat Pagi
















"Cinta Jarak Jauh !"



apa pandangan korang pasal nie ? 




























Jumpa Lagi !





















# 9 Spontaneous Thursday



Assalamualaikum dan Selamat Pagi
















"Benci Tapi Sayang"


Makin banyak kita benci seseorang makin bertambah perasaan sayang kat si Dia tanpa kita sedari ..























Jumpa Lagi !
















Sep 6, 2011

Penat-penat aku buat kau boleh error plak !



Assalamualaikum dan Selamat Pagi



















I nak ngadu sikit pasal something kat u all nie
Ish.... pagi-pagi lagi dah buat I marah-marah taw !!

*Abis berkedut muka I ..sobsobsob











Actually macam nie I kan penah gtau yang I bakal GRADUATION kan ?
Bukan I nak marah pasal event tu ..
Tapi I marah pasal benda alah nie ..
SISTEM tuuuutttttttt
 
*terpaksa dirahsiakan atas sebab-sebab tertentu .. lalalalaa













Disebabkan I nak GRAD bulan depan I diwajibkan untuk isi ONLINE
soal selidik kat SISTEM tuuuutttt tu
Tapi masalahnye asal I buat sistem error la bagai 
dah I buat separuh pastu ERROR terkandas di tengah jalan !
I kena START balik dari awal .. mana tak hangin !
 
 
 
aissshhh menguji kesabaran I betul lah !
 
 
 
kalau da satu part je tak pe la ini banyak part kena isi 
memang la just BOLD je markah 1 sampai 5 tak susah mane pun
yang susahnye bila dah kena ulang dua tiga kali
kalau nak kata sebab TENET lembab tak rasanye on9 benda laen laju kemain ..
dah DUA hari I buat sama je









SABAR SABAR SABAR yea Cik Umie









Kalau nak suruh orang buat soal selidik tu cuba bagi upgrade sikit SISTEM tu
jangan la susahkan orang kena buat dua tiga kali
Bukannyer I nak complain sangat pasal benda alah tu tapi I nie cepat boring kalau kena buat dua tiga kali 
seyes I tak tipu I ngaku nie .. lalalalala 
*sempat lagi yea Cik Umie oiii












Dah la tak nak dah marah-marah nanti cepat TUA !
ha tengok dah mula berkedut tu Cik Umie oiii
sobsobsob











Jumpa Lagi !