Dec 30, 2011

: Saya pun ada gak AZAM tahun baru :



Assalamualaikum dan Selamat Malam 
Sayang-Sayang Semua ^_^







Ramai blogger yang dah post pasal AZAM TAHUN BARU kan ..
I pun tak nak ketinggalan jugak la boleh tak ?
Mest la boleh dah I punya blog kan ?
:: Ada aku kesah .. ^_^








Okey straight the point je la k ..








Azam I tuk tahun 2012 adalah :-



1) Nak aktif berblogging ..
2) Nak cari kerja baru .. hehehe .. *hopefully the better one 





Dua ni yang paling UTAMA setakat nie 
Yang kecik-kecik banyak sangat sampai malas nak tulis .. hehehe
* tak payah nak banyak sangat la Cik Umie oii .. 
Biar la ada aku kesah ! atoyai ..^_^











I dah share ape kata u all share kat I plak okey ?









Sharing Is Caring  










Jumpa Lagi !





















6 comments:

pinky_liscious said...

hehe.. aktif berblogging eh?? sama la... :p

u.m.i.e said...

@pinky_liscious hehe sma2 la k .. gudluck :)

SyamimiNazifa said...

goodluck , hehe x)

Bulan Syurga Firdausi said...

knp nk cari keje baru ni..?wish hepi new year k :)

u.m.i.e said...

@Bulan Syurga Firdausi hehe saje jer .. :) wish u happy new year too :)

u.m.i.e said...

@SyamimiNazifa tq darl :)