Dec 18, 2011

Nak tanya sikit kat orang-orang nie boleh ?



Assalamualaikum dan Selamat Malam 
Sayang-Sayang Semua ^_^








Semua nie menimbulkan kemusyikilan I lah ..
Actually tengahari tadi I kuar dengan Mr S .. 
Kan Entry Nie I cakap nak dating kan  ? hehehehe
Thanx to My Bubu sebab sudi bawak I keluar kalau tak tahap boring I akan bertambah-tambah lah . uhukz .










Okey Okey I bukan nak cite kat u all pasal I dating ngan Mr S ..
That is not important lor .. hehehe ..
Hanya pergi makan chee choong fun jer ..
Eyh eyh terbagitau la plak .. uhuk .. ^_^
❤❤









Hmm actually , tadi I nampak something yang menyebabkab I tertanya-tanya ..
Dan kalo boleh I nak flying kick mamat ngan minah tuh !
Ganas tak I ? 
You nak tau pasal ape I nak flying kick that both person ?
Boleh tak minah tu ngan mamat tu KONGSI hisap rokok !






MasyaAllah boleh sampai macam tu sekali yea ?






Ape sebenarnya perasaan minah tu dapat hisap rokok tu eyh ?
Best ker ?
Tolong lah benda tu boleh memudaratkan kesihatan awak tau tak ?
Yang mamat tu ape hal la BIJAK SESANGAT bagi awek sendiri hisap rokok ..
Berkongsi plak tuh ?
Eyh awak bangga ke dapat awek yang hisap rokok erk ?!
Ouhh damn lah !








I bukan la nak burukkan couple yang macam nie ..
I takde hak pun kan .. I tau tu .. ^_^
Tapi kalau nak hisap rokok pun biar la LELAKI jer yang hisap rokok PEREMPUAN tak payah la 
gatal-gatal nak hisap rokok sama ..
Tak molek tahu tak ?




Sebabnya ,
Tak baik untuk kesihatan !
Banyak penyakit akan mengundang anda !
So,
Tolonglah buang jauh-jauh rokok tu okey ?








Tak paham tak paham ..
Hope takde sape yang terasa hati ..
I cuma terasa pelik dengan orang-orang sekarang nie ..



I so sorry asking about this okey  











Jumpa Lagi !















No comments: