Dec 14, 2011

Lawak la kau delete aku !



Assalamualaikum dan Selamat Malam
Sayang-Sayang Semua ^_^









Nak gelak guling-guling ..
Lawaknya !






Ada sorang minah nie nama dia tuuuttttt ..
boleh dikatakan dia nie xgf kawan I lah ..
Perlu ke dia unfriend I  kat fb bila dia dah putus ngan kawan dia 2..
motif ??




Ape motiff dia yea ?
Takut I sibuk hal rumah tangga dia ker ?
Eyh eyh dia belum kahwin pun ngan kawan I tuh la!
Oppsss terpedas plak bahasa I yea .. Sorie ler kawan ..






Tak salah la kalau kita berkawan pun ..
Salah ke awak ?
Nampak sangat awak tu desprate tau bila awak buat macam tu .. hhmmm ..
Oppss terpedas lagi .. tadi makan cili lebih . hihi .






I bukan ape, betul what tak salah langsung kalau kita nak berkawan even dia dah putus ngan kawan I tuh !
Dengan xgf dia yang lain okey jer I berkawan ..
Hmm nampak sangat dia sombong kan ?
Errr I bukan nak tuduh tapi tertuduh plak . hihi .
Sorie kawan !






Bila jadi macam nie jadi meluat plak ngan gurl tu ..
Seriously I mengaku meluat . huhu .
Jangan bagitau orang lain yea .. hihihi . ^_^
Rasa macam terlalu emosional plak kan ?
Ala unfriend je kot kesah ape ..









Pape pun semoga awak bahagia yea !
I doakan kawan I tuh jumpa girl yang lagi baik dari dia .. Amin ..

















Jumpa Lagi !
















2 comments:

Syamimi Nazifa said...

tak salah kot kalau nak kawan ;)

Bulan Syurga Firdaus said...

sabar3 mmm sabar k :) senyum3 ;)