Dec 5, 2011

Hey ladies-ladies tolong sat boleh tak ?



Assalamualaikum dan Selamat Malam
Sayang-Sayang Semua ^_^







Dah berhari-hari tak hupdate belog comel nie 
Nie adalah gara-gara minggu lepas adalah minggu buzi yang teramat sangat !
Huh penat dengan keje dan berjalan menuju Melaka ..






Tapi I bukan nak hupdate pasal Melaka ..
Hmm tu nanti yea ? ^_^








I cuma nak tanya kat u all especially to ladies !







I nak beli maxi tapi susah la nak cari saiz yang kena dengan I
Semuanya labuh-labuh ! huhuhu



Sedihnya T_T



Yela I nie tak bape nak tinggi .. uhukz..
Tinggi bawah 150cm..
Tau tau pendek tak yah la cakap lagi T_T
Tula kadang-kadang jealous dengan orang-orang yang tinggi pakai ape pun lawa jer ..
Hmm tapi I tetap bersyukur tau ..
Sebabnya I dilahirkan sempurna .. Alhamdulillah ^_^






Hmm boleh tak u all bagitau kat mane boleh cari maxi tu ..
Ala yang macam hana tajima pakai tu ..
Yang macam getah-getah sikit tu ..




Seyes payah nak cari !
Kat Ipoh ni walaweyh rasa cam nak patah kaki duk pusing semua tempat cari !
Tak tau mane nak cari .. Sedihya kalau ada pun labuh weyhh ! :(





Kalau u all tau kat mane boleh cari bagitau I yea ..
Yang online shop pun boleh !
Hmm tapi memang prefer yang online shop lah .. hehehe
Sebabnya tak kan sebab nak beli nak kena turun sini sana kan ..
Huh tidak la I nie rajin sangat orang nya awak awak semua .. ^_^
Tapi yang penting sebelum bagitau biar kena dengan ketinggian I yea ..hehehe :P







Hope u all boleh tolong I yea .. <3














Jumpa Lagi !



























No comments: