Dec 29, 2011

Badan sakit-sakit akibat semalam



Assalamualaikum dan Selamat Malam
Sayang-Sayang Semua ^_^









Aduh sakitnya badan-badan I ..
Baru hari nie terasa sakit semua nya gara-gara semalam ..
Terpaksa sapu BUM jer ..uhuk..
Tak berani nak urut takut nanti lagi melarat ..
Takut cheq nak amik risiko .. hihi..
Tak bangun I g keje besok ..









Eyh eyh eyh nanti jap !










Okey gak kan PLAN tu boleh MC kan ?
hihihihi ^_^
Idea yang baik tapi tak nak lah I mc sebabnya kawan I esok dia last keje ..
Dah nak berhenti tuk sambung belajar ..
Good Luck for him ! 








Atooyai dah lari dari tajuk sebenar nie ! 
Okey berbalik kepada sakit-sakit badan I tu ..
Nie adalah gara-gara empat game yang I main semalam ..
Best broo .. hihi ..






I main benda alah nie semalam ..
Empat Game !
Memang Puas ^_^






Empat Game tau ?
Dah rasa cam nak tercabut tangan I ..
Penat sangat tapi Enjoy giler ..
Tapi, teruknya markah I .. T_T
Ketinggalan jauh dari team members I yang lain ..
Satu team ada empat orang ..








Yang paling penting memang best sesangat main semalam ..
Sebabnya pertandingan bowling nie dianjurkan oleh kelab PETANDA office I ..
Jangan tanya I ape-ape pasal kelan PETANDA tu okey I tak tau pape pun ..hihi ..


Hmm dalam pada masa yang sama boleh la I kenal-kenal dengan staff-staff yang lain ..
Itulah pengalaman yang paling tak boleh dilupakan ..^_^







Yang sedihnya jugak tak sempat langsung nak bergambar ! uhukz . T_T





Hopefully, next time office I da wat lagi aktiviti-aktiviti yang menarik !
Boleh join lagi ..









Dah habis dah !









Jumpa Lagi !





















2 comments:

Bulan Syurga Firdausi said...

da lame x bersukan r tu e..smga cepat sembuh..

SyamimiNazifa said...

empat game ? wow , puasnya xD