Nov 16, 2011

Penat tapi best sangat ! ^__^



Assalamualaikum dan Selamat Pagi
Sayang-Sayang Semua ^__^







Cuti dua hari menyebabkan I tak dapat menghupdate belog comel nie .. uhuks
Bukan ape hmm sebenarnya sabtu bersamaan 12 hb November 2011 adalah tarikh I bertunang !













Opppsss I tipu je lah ! hehehe T__T
Atoyaii I pun tak bersedia lagi tau .. huhuhu..
Tapi kalau ada duit memang nak pun ... hehehehe
Aiyoo cakap tak serupa bikin la Cik Umie oiii ^__^




Okey - okey I habaq yang betul la  nie..
Actually I turun Shah Alam sabtu lepas jumpa kawan-kawan uni I dulu..
Banyak sebenar nya nak buat tapi memandang kan ada member yang tak jadi turun terpaksa la batalkan..
Tapi takpe yang penting I enjoy !



Sampai je I kat perhentian bus Seksyen 17 Shah Alam..
I terus call kawan I suh amik ..
Hmm kalau tak silap pas 10 minit kot dorang sampai..
Pastu gerak balik g umah kawan I kat Padang Jawa tak sempat rehat terus siap-siap pakai baju kurung plak..


I kan gadis ayu mestilah kena pakai baju kurung ! hehehe buweeek  .. T__T





Nak tahu sebab ape tengok jela gambar-gambar kat bawah nie okey ?
Dari hari sabtu sampai la ahad..
Takdenya I nak letak semua la buat lambat load je nanti kan..
I gerenti nanti u all terus kasi pangkah browser .. T__T *sampainye hati 





Jom usha *____*









nie lah kawan I yang bertunang malam tu ^__^



saat yang dinantikan ^__^

nikmati keindahan lilin .. poyonye ^__^






















 






And last 
Peace yoo ^__^














Banyak betul kenangan dua hari tu..
Hope nanti bole spent time sama-sama lagi yea kawan-kawan ..


















Jumpa lagi !



























No comments: