Nov 23, 2011

Pelik sesangat lah .. T__T



Assalamualaikum dan Selamat Malam,
Sayang-Sayang Semua ^__^








Korang pe kabar ? Sihat ker ?
I op cos lerr sihat walfiat ..
(*_*)






Jawab dalam hati sudah la .. I nak mulakan celoteh I sekarang nie ha okey ..







Actually kan I bukan la nak cite keburukan orang ..
Tapi pelik la dengan hubungan dorang tuh .. huhuhu 
Sekejap okey sekejap tak okey ..
Sekejap couple sekejap putus ..






Hmm pelik la ngan hubungan macam nie ..
Ape rasanya eyh ? huhuhu T__T






I tahu yang thats girl sayang giler dekat thats boy ..
Tapi pendapat I la kan kalau dah jadi macam tu maybe boys tu tak bape nak serius lagi !
Kalau dia serius dia akan paham segala kehendak kemahuan kejaya thats girl ..
Betul tak u all ?





Alhamdulillah my Mr S paham I .. hikhikhik *nak jugak yea Cik Umie





Macam I kata tadi I bukan nak burukkan seseorang atau menangkan girl tu ..
Sebabnya dalam percintaan banyak dugaan dan cabaran yang perlu kita tempuh ..
Betul tak u all ? 



I bukan ape I kesian dekat girls tuh sebabnya  I kenal macam mane laki tu ..
Mungkin lepas nie laki tu akan buat balik ..
Tapi I doakan yang terbaik untuk dorang ..
Hope laki tu boleh betul-betul berubah !
Menjadi seorang yang serius dengan sesuatu hubungan ..






Walaupun hubungan I dengan laki tu dah renggang I akan sentiasa doakan dia bahagia dengan girl yang betul-betul sayang kan dia sekarang nie ..
Hopefully, dia akan sedar girl tu memang penting tuk dia ..
Jangan amik jalan mudah dengan putus couple putus couple ..
Ape pun kena bawa berbincang kalau da masalah okey ? ^__^






Ya Allah, aku doakan mereka sentiasa bahagia ..
Amin ..










Jumpa Lagi !











No comments: