Nov 26, 2011

Kadang-kadang terasa bosan ..



Assalamualaikum dan Selamat Malam,
Sayang-Sayang Semua ^__^






Setiap manusia dalam dunia nie akan rasa benda yang sama kalau tiap-tiap hari benda yang sama berlaku kan ? Kita akan cepat boring dengan situasi tu .. Even kalau message henpon pun boleh jadi boring ..
*err ayat pun dah tak bape nak betul ..



I bosan message henpon hari-hari kalau tanya benda yang sama.. Dah tak de topik nak dibualkan.. Tanya buat ape tanya buat ape tanya buat ape ? Huh so bored with that word ! Seriously ! @-@



Tapi pelik .. Bila tak message rasa rindu teramat .. Pelik kan ? Mesti rasa nak cepuk pale I jer kan ? Sampai hati u all tau ..T__T sobsobsob 



Macam mane I nak elakkan dari rasa bosan nie eyh ? I tak nak perasaan nie menganggu hubungan I dengan Mr S .. I tak nak dia kecik hati .. *baiknya hati I kan ^__^ ---------------> perasan noh ..



Maybe sebab nya I jumpa dia tiap-tiap hari kat tempat kerja kot yea ? Jadi bila dah jumpa hari-hari topik nak sembang pun dah tak de .. Yela selalunya kalau pas abis kerja kami akan sembang pasal kerja .. Sesi luahan perasaan .. huhuhu .. Eeee pasal kerja okey ? ^__^



Hopefully boleh hilangkan perasaan bosan nie secepat mungkin sebelum dikesan Mr S .. huhuhu .. 
Err tak pun u all ada ape-ape tips bleh hilangkan perasaan bosan nie ? Please help me okey .. 
U all kan pakar cinta ... hehehehe ..* Bodek lebih Cik Umie nie ..<3



Tolong I yea .. Sayang u all .. Mmuuaahh <3 .. Sayang jugak Mr S .. hehehe <3













Jumpa Lagi !














2 comments:

Aisy Nasiha said...

umie. jgn bosan..org bujang ada mcm2 cara leh buat utk isi masa.. dh ada suami dan anak masa kita dah terhad tau...

u.m.i.e said...

@Aisy Nasiha hehehe ok thanx :)