Nov 25, 2011

I love them so much ..



Assalamualaikum dan Selamat Malam
Sayang-Sayang Semua ^__^








Sekarang nie I duk layan dua reality show korea nie
Rasa cam dah lapuk jer .. huhuhu ..
Sebab actually ramai yang dah story-story pasal show nie ..




Tapi I saje nak sharing mane la tau ada blogger2 or reader2 yang xtaw lagi kan  ..
Sharing is caring rite ? hehehehe 






First, 
RUNNING MAN !



'yang baju kuning 2 dah kuar buzi dengan kerjaya sebagai penyayi agakya'

Setiap kali I tengok cite nie memang gelak tak ingat dunia punya !
Dah macam kena sawan plak .. hehehehe ..
Yup memang best giler !
I tak la rajin nak tengok online so I akan tunggu tiap-tiap minggu ..
Setiap Jumaat pukul 6.30 petang dekat Channel 393 One HD
Tepat jam 6.30 I dah terpacak depan tv .. 








Tapi,
I paling suka dekat Jae Suk 
Walaupun dia agak tua tapi perwatakan dia kelakar habis ..


dia tak hensem tapi kelakar .. hehehe 
Jae Suk oppa saranghaeyo 
^__^











Second,
HEROES !





Cite nie pun best walaupun tak best macam Running Man but I still love it !
Gelagat artis-artis perempuan yang comel-comel tambah dengan dua orang lelaki yang agak kelakar jugak ..
Ada episode sedih ada episode gelak tak ingat dunia punya ! hehehe ^__^
Cite nie start lepas abis cerita Running Man ..
Pukul 7.50 hari Jumaat ..
Cite nie banyak menguji tentang kehidupan seharian mereka sebagai artis banyak main dengan perasaan mereka sendiri ..








Kalau dalam show nie I minat giler kat
IU ngan Ji Yeon
Depa dua nie comel giler ..
I love both of you ^__^

IU nie paling popular dalam show nie selalu dapat undian tinggi


Ji Yeon sigadis manis 











Okey dah bis review ..huhuhu..


Nak tengok jugak ?


Kena langgan la Channel 393 One HD ...^__^

Setiap hari Jumaat pukul 6.30 ptg sampai 9 malam ..
Kedua-dua show yea :)












Jumpa Lagi !











1 comment:

Atasinchi said...

yeah. my favourite too :D