Nov 24, 2011

End-Year 2011 Giveaway By Fiera



Assalamualaikum dan Selamat Malam
Cik Akak Cantik dan Cik Abang Macho ..hehehe ^__^







Harini I nak join something lah !
THE GIVEAWAY 




Dibuat oleh Cik Adik Manis nie ..



Sepanjang I join contest or giveaway tak pernah pun menang hadiah .. uhuk T__T
I taknak berputus asa !
Yup, I taknak berputus asa !
Say no to give up ! hehehehe



Selagi I boleh cuba tak salah kan ?





Wajib tempek banner Cik Adik Manis nie







Untuk tahu lebih lanjut tentang syarat-syarat and hadiah 




atau pun banner tu pun boleh ..








Kata-kata for you Dear ..


" Saya doakan semoga awak sentiasa dalam keadaan sihat walfiat, bahagia dengan family dan orang tersayang.. Dan semoga Allah SWT sentiasa murahkan rezeki awak .. AMIN"








I tagged 








Jumpa Lagi !










1 comment:

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari GA yang sama ;)