Nov 21, 2011

Contest Klik Dan Like Fan Page



Assalamualaikum dan Selamat Malam 
Sayang-Sayang Semua ^__^








Ehhmm tajuk entry bermula dengan Contest kan ?
So maknenya I join Contest lah !
Takmo panjang-panjang kan cerita ..
Straight the point okey ?
Errrr sejak bila Cik Umie jadi seserius nie eyh ..hehehe
 *dengan kening kiri naik atas tanda pelik







Okey-okey contest nie dianjurkan oleh










Nak Join 








Dan ada syarat-syarat nya juga :-

1. Buat Tajuk Entry Korang Contest Klik Dan Like Fan Page
2. Copy banner kat atas tu lepas tu backlink ke sini semula atau korang copy je code yang diberi tu ok.
3. Klik Amira & Follow blog Photography Blog
4. Tag kan 3 orang kawan korang dan pastikan dorang tahu untuk memeriahkan contest nad buat ni.^_*


sorie Miss Nad I copy jer .. hehehe ^__^






Hadiah-hadiah dia pun menarik tau !


 ** untuk seorang pemenang :: Top up bernilai RM30
** untuk seorang pemenang :: Top up bernilai RM20
** untuk seorang pemenang :: Top up bernilai RM10 
** untuk seorang pemenang :: Top up bernilai RM5
** untuk 4 orang pemenang :: Top up bernilai RM5 dari INNOVATOR
** 5 orang :: Free iklan di blog nad selama 2 bulan
** 5 orang :: Free iklan di blog nad selama 1 bulan
** 3 orang  :: Free iklan di entry nad seminggu sekali pada hari Ahad selama sebulan
** 3 orang :: Review Blog 2 Kali 1 Bulan pada setiap Sabtu minggu pertama dan Ahad minggu kedua





Ha menarik kan ?





Nak tahu lebih lanjut leh la 









Errr I tagged orang-orang nie !











Done !










Jumpa Lagi !












2 comments:

Miss Nadya said...
This comment has been removed by the author.
Miss Nadya said...

salam buat kawan semua..pertama sekali nad nak ucap terima kasih sebab sudi join contest dari nad ni...wish u gud luck..AMIN..

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/11/senarai-nama-peserta-contest-klik-dan.html