Nov 20, 2011

Blog Simple But Awesome !



Assalamualaikum dan Selamat Pagi
Sayang-sayang sekalian ^__^







Dah lama rasanya tak join contest ..
Tibe-tibe hari ini diwaktu hening pagi tergedik-gedik mencari contest .. hehehehe (V)





Dan tetiba terjumpa contest cik akak nie ha !
Ape lagi dengan sepantas kilat copy banner bawah nie untuk ditempek dalam entry..




Nak Join?









Syarat-syarat telah ditentukan Cik Akak nie seperti berikut :-
*err ape kena ayat Cik Umie nak skema abis nie T__T


* A Malaysian Blogger
* Mesti Ada Blog
* Follow Blog Dia (tapi tak wajib katanya)
* Kena buat entry pasal contest dan tempek banner kat atas tu ha !
* Tag rakan blogger (ini pun tak wajib katanya)
* Lastly, paste link anda kat entry Cik Akak nie







Harapan menggunung langit untuk menang hadiah-hadiah AWESOME 
Nak tahu pe dia ?









Ehhh ehh lupa before tu kena 











Jumpa Lagi !







No comments: