Nov 8, 2011

Aku ditagged oleh si gadis manis ...



Assalamualaikum dan Selamat Petang 
Sayang-sayang semua ^__^







Dah lama rasanya tak di tagged oleh someone ! 
Kalau ada pun kadang-kadang malas nak jawab ..
Well u know me .. sorang yang rajin sangat(pemalas ..errr =.=)





I ditagged oleh Si Gadis Manis nie ..






tapi kan ada rules la plak !
wajib taw bagitau T__T
errrr =.=

syarat-syarat nya adalah seperti berikut :)


=) each blogger must tell 11 things about themselves
=) answer the question the tagger set for you .. then u also must create 11 new question  for the  people  you tagged to answer
=) must choose 11 people / blogger  to tag  and link them on the post
=) go to THEIR PAGE / BLOG and tell them that you have tagged HER / HIM
=) no stuff  in the tagging  section about " YOU ARE TAGGED IF YOU READ THIS ENTRY " you legilimately ( a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONENSTLY ) have tagged 11 people / blogger






paham ke ?
ehemm tak paham g google translate lah ! =,=




Now, I nak bagitau rahsia I okey ^__^

=) Nama Umi Farhana Zakaria
=) Lahir pada 02 october 2011
=) Ada Degree in Accounting 
=) I suka giler dekat Kim Bum ..errrrr actor korea lah =.=
=) kalau dapat melantak mmg tak ingat dunia .. 
=) berat 36 kg tinggi errrrrrr hmmm 149 .. tau tau pendek !
=) giler karaoke .. 3 jam tak cukup kot !
=) bowling ? mmg dalam tangan lah ... poyo giler setakat masuk longkang boleh lah .. hahaaha 
=) I suka travelling tapi tak penah kesempatan lagi .. sobsobsob .. nak pergi KOREA kalau boleh =.=
=) kaki gosip n stalker orang .. oppssss ^__^
=) I sayang giler kat Mohamad Syazwan .. sendiri mau pikir la sape ..




jenuh la nak pikiaq ayat tuk kelentong korang .. hehehehe
kidding la op cos lerrr I habaq yang betul 2







dah bis kena jawab plak si gadis manis nie punya soklan




Soklannyer berbunyi lagu nie =.=

1. first love kau siapa? HEHE
2. pernah jatuh tangga macam nangka busuk?
3. pernah rasa nak cium aku tak? err -.-
4. kau rasa kau hot?
5. suka kawan dengan aku tak?
6. kau pernah benci aku tak? JUJUR!
7. layan lagu jiwang karat? HAHAHA
8. suka kutuk orang?
9. sayang aku tak? LOL
10. suka belajar? ( aku tak percaya )
11. saat manis korang bersama si dia, ecehh :P






awak awak jawapan dia kat sini tau ^__^



* eeeerrr perlu ke habaq .. okey Ejam kot ..
* jatuh tangga tak penah tapi duk cover2 jalan boleh pulak terpeleot ..=.=
* cium ? bermain dalam otak #_# hehehe
* sometimes ada lah .. hahaha (muntah cepat !)
* suka sebab awak pun blogger macam I tapi kena selalu tegur lah ! ^__^
* Tak la sayang .. I tak kenal awak camne nak benci pulak ..
* op cos lerrrr layan ... lalalalala .. ate dalam hati ada taman bunga :)
* suka ! hehehehe bese lerrr pompuan (tapi hati baik yawwww .. pasan jerrr ^__^)
* kalau I kenal awak lama-lama mesti I sayang .. grrrr :P (ada sikit propa disini .. hehehe)
* Yup Suka Sangat ! =.=
* Terlalu banyak sampai tak terkata ..huhuhuhu 





attoooiii done ! penat lah jawab benda alah nie ..^__^




I nak seksa korang plak ! 
Wajib jawab tau lau tak tak nak wawan .. sobsobsob 
errr sejak bila pelat nie attoyaii ..hehehehe

# awak ada bf or gf tak ?
# awak suka makan ape yea dan kenapa ? +.+
# awk suka kentot tak ? hahahha ..
# layan movie ape ?
# errrr sape yang bagi inspirasi awk tuk beblog ?
# I comel ke tak ? Jujur tau ! T__T
# duit penting tak bagi awak ?
# sape blogger yang diminati ...
# kenangan pahit awak ?
# kenangan manis awak ?
# antara mak ngan ayah sape lagi rapat ?





jenuh lagi nak reka soklan cepumas nie aihhh ..T__T




so I nak tagged orang-orang bertuah nie !
lalalalalaal ^__^








Selamat Menjawab *__*








Jumpa Lagi ! 

2 comments:

Iffah Afeefah said...

Waahh. Kne tag

jap nk jwb hehe

u.m.i.e said...

@Iffah Afeefah xsabar nak tengok jawapan :)