Oct 31, 2011

Teruk sangat ke aku nie ? hmmm



Assalamualaikum dan Selamat Pagi 
Sayang-sayang Semua ^_____^








Semalam bersamaan hari Ahad 30 haribulan 10
Hari I lepak-lepak dengan Mr S ...







Sape Mr S ?
ehmm sendiri mau pikir la .. wuuu ^____^






Semalam,
Sesi luahan isi hati masing-masing ..
Bukan luahan I suka U , U suka I ..wuuuu T__T
Mr S tu actually Mr Boyfie I lah..









Semalam I sembang-sembang ngan Mr S ..
Dia duk cerita pasal kisah-kisah lama dia .
More to his ex gf .. 
Hmm setakat cerita 2 I tak kisah sangat ..
Sebab I memang suka dengar kisah lama-lama orang walaupun bf I sendiri ..hehehehe
Mesti korang pelik kan ?
Tapi silalah percaya ! 
*dengan muka minta simpati ..*___*







Sebab musababnye kan I leh wat perbandingan dalam hati I yang tulus mulus sesuci lebaran nie dengan si gadis-gadis yang Mr S duk cita-cita tu ..! hehehe ^___^
Konon-konon nya I lah I paling baik .. wuuuu
nakal actually .. blushing *___*




Dan terbukti Mr S cakap I la paling baik aka nakal ..hahahaha
Wah kembang kempis kembang kempis hidung I .. blushing lagi *___*





Tapi kan ada satu part tu ..
Mr S duk cita-cita tetiba I tertanya kat dia ..
Lancar sungguh mulut I menanyakan soalan tu ..
" I tanya abis kenapa dengan I, U slalu nak marah-marah ?"
Dia pun explain la satu persatu dan I boleh terima semuanya ...wuuuuu ^___^
Baik tak I ? 





Sebab musababnya I tahu yang perangai I ngan dia mengada habis ..
Ada je benda tak kena I akan merajuk ..
Even benda kecik pun .. I tak tahu nape .. T__T
I dah try ubah perangai I tu tapi still tak menjadi ..
Sampai kan Mak I sendiri cakap perangai I dengan Mr S mengada lebih ..
Errrr kan mak pun dah tegur ...sobsobsob :(
Teruknya I..








Tapi dalam marah-marah Mr S pun dia still akan pujuk I juga ..
Thanks Mr Boyfie sebab paham cewek yang mengada sangat nie .. woot woot 
^_________^







Actuall banyak lagi benda yang disembang nya tapi biarlah rahsia yea ..
Malu I nanti ... hehehe












Jumpa Lagi !








4 comments:

azam said...

ehem²...sembang elok² ye

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, sweetnye..ok lah kalau dye boleh terima seadanya... :D

u.m.i.e said...

@azamhehehe.. sembang kat umah jer :)

u.m.i.e said...

@^^eKaTiKaH^^ hehee .. 2 la .. he is the best for me :)