Oct 7, 2011

Setelah empat tahun :D



Assalamualaikum dan Selamat Petang Semua,











Syukur Alhamdulillah akhirnya penat lelah I belajar Accounting selama empat tahun tamat juga :)
Walaupun tak berapa nak bagus keputusan akhirnya I tetap bersyukur sebab berjaya gak habiskannya tau !
hmm tuk pengetahuan korang dan I rasa korang pun dah tau kot coz I penah mention sebelum nie 
last Monday 3 october 2011 after my birthday 2 october is my Convocation Day ..weeee :D
* ape motif I gtau birthday I yea ? hehehe T__T








I malas nak cite panjang pasal konvo tu just nak bagi korang-korang usha gambar I yang tak seberapa nie !
Hope korang enjoy .. hehehhe



hoorey hoorey sukanya :D

 


 


my beloved family :D



 




my sister :D

nie masa nak hantar jubah balik :D









errr  ok la sikit-sikit je lah
malas nak tunggu gambar nak upload ..lambat ! huuu








Jumpa lagi !








12 comments:

Ekmi Rabat said...

tahniah2! best kan konvo.



My Latest Entry: Saya akan cuba buat surat sokongan. @_@

Jaa said...

wah..tahniah..bestnyer dh abis....
ada planning nk sambung lagi x? hehehe

Nurul Mazni said...

bestnye dah konvo.. nk konvo gak.. huhhhu.. :)

penyisir rambut said...

yeay!!!
da konvo!!!
:)

pinky_liscious said...

congratz dear!! :)

nur amalina athman said...

UUM?

u.m.i.e said...

@Ekmi Rabat tenkiu ! :D yup best sgt :)

u.m.i.e said...

@Jaa thank u :) hm xtaw lagi .. dlm dilema nie .. heheh :)

u.m.i.e said...

@nur amalina athman yup UUM :)

u.m.i.e said...

@pinky_liscious tenkiu :)

u.m.i.e said...

@penyisir rambut yeay . tahniah gak masyi :D

u.m.i.e said...

@Nurul Mazni yup mmg best ! :)